Last news in Fakti

18 Декември, 2018 12:26 7 773 9

За най-евтиното електрическо Audi

  • audi-
  • електромобили
За най-евтиното електрическо Audi - 1
Audi e-tron

Най-достъпният модел от новата електрическа гама на Audi ще представлява компактен кросоувър, който ще се позиционира между моделите Q2 и Q3. Тази кола ще се появи на пазара в своя сериен вариант заедно с анонсираното вече купе e-tron GT.

Това ще стане през 2021 година, като преди това компанията ще представи концептуалната му версия. Най-евтиното електрическо Audi ще се прави на модулната платформа MEB, която е разработена от Volkswagen специално за електрически автомобили.

Що се отнася до дизайна на предстоящия компактен кросоувър, то той ще е доста сходен с този на е-tron GT. По предварителни данни цената на най-евтиното електрическо Audi ще е 33 000 евро. Програмата за електрификация в Audi предвижда до 2025 година в портфолиото на марката да се появят 12 изцяло електрически коли.

За най-евтиното електрическо Audi
Audi e-tron GT


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошо

    12 20 Отговор
    Технологичния гигант VAG са се доказали като най-добрите в автомобилите с ДВГ, във всички сегменти са №1 по качество, дизайн и издръжливост, остава да превземат и електричките, колкото и да не съм им привърженик.
  • 2 Японеца

    14 7 Отговор
    Това ЩЕ, обяснява всичко и спирам да чета!
    Публикувано във факти.бг: Най-достъпният модел от новата електрическа гама на Audi ще...................ТЕСЛА ВИ ОТВЯ ВСИЧКИ, докато спахте, особенно надутите фалшификатори от германия.

    Коментиран от #3

  • 3 Язе

    9 12 Отговор

    До коментар #2 от "Японеца":

    ВАГ продава над 6млн.автомобила а Тесла великите 200-250хил.бройки.Кой кого е отвял?Дори Пежо направи 1 млн броя за 1,5год от един модел ти за Тесла,че отвяла някой.Отвяла е пясъка около завода,упс палатката играеща ролята на завод.

    Коментиран от #4, #8

  • 4 смях

    10 8 Отговор

    До коментар #3 от "Язе":

    Важното е, че аудито, което ще излезе след 3 години няма да може да се сравнява дори с Хюндай или Киа. Те сега показват това което VW обещава някъде в бъдещето. А Тесла се развива, не се протеснявай за тях. Скоро ще купят някой завод на VW за да сглобяват автомобили в Европа. VW до година ще мислят за съкращения и свиване на разходите. Добре, че са чехите да ги държат над повърхноста.

    Коментиран от #6

  • 5 ще видим

    13 3 Отговор
    ХА-ХА. Те и Порше обещаваше до края на тази година да изкара убиеца на Тесла, ама нещо не го виждам. Свърши с мита за здравите немски автомобили. Много меринджей гладен за бонуси, малко инженер.
  • 6 Язе

    5 8 Отговор

    До коментар #4 от "смях":

    Хич не се притеснявам за никой.А това,че Тесла ще купува завод на VW сериозно ли си го мислиш или Мъск ли ти го каза?Вече процеса по зомбиране е завършил и дава своите резултати.Смях,смях,смях.
  • 7 Audi ще

    7 1 Отговор
    Audi ще....Audi ще..........Audi ще....
    След като вече успешно продават и избиха рибата с най-скъпото електрическо Ауди, ето че дойде време и на най евтиното. Наистина просто не мога да се начудя на глупостта на тая фирма, която вече повече от пет години ни занимава с "Audi ще". Следя редовно новините за автомобили и друга такава просто няма. Не знам на какво разчитат, на късата памет на хората ли или...?
  • 8 Тесла отвя Ауди

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Язе":

    Колко зарядни станции има ВАГ? Тесла ги отвя, нали? Колко фотоволтаични панели произведе? Тесла май и по този показател ги отвя? Не мислиш ли, че е глупаво да се сравняват продажбите и производството на неща,които другата фирма не произвежда? Какво цитираш данни за неща, които Тесла не произвежда и никога няма да произвежда? Сравнение може да правиш само за производството на електромобили. За да сме обективни, Ауди ЩЯХА да произвеждат електромобили още от преди Тесла моторс да беше създадена. КОЛКО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АУДИТА ИМА ПРОДАДЕНИ по света? Само в България има повече Тесли от тях!
  • 9 некойси

    3 0 Отговор
    Ето ги че се посъбудиха ... дълбаха, дълбаха в дизелите, направиха скандал и се сетиха кога да тръгват да разработват електрици.
    На мен лично ми харесва да ги гледам като догонващи.