19 Декември, 2018 15:41 3 197 6

Ясен е дебютът на новия Defender

  • land rover-
  • defender
Ясен е дебютът на новия Defender - 1

Компанията Land Rover публикува тийзър на новата генерация на всъдехода Defender, като намекна и за датата на неговата премиера. Съдейки по информацията, която от марката пусна в своята Facebook страница, публичният дебют на иновацията ще се състои през следващата година.

Презентацията на новото поколение на Defender най-вероятно ще съвпадне с честванията по случай 70-годишнината на марката Land Rover. Що се отнася до техническата част, то Defender ще е унифициран до голяма степен с новото Discovery, а в основата му ще залегне платформата MLA (Modular Longitudinal Architecture).

Базата MLA на практика се явява еволюция на алуминиевата D7u, гамата от двигатели ще включва агрегати от семейството Ingenium. Любопитното е, че ще има и хибридна версия. Скоростната кутия ще е осемстепенна автоматична. От компанията уверяват, че въпреки радикалната промяна, офроуд качествата на Defender ще бъдат запазени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВСВСВС

    12 15 Отговор
    Грозно, по - грозно, най-грозно, Land Rover

    Коментиран от #2

  • 2 сектант

    8 8 Отговор

    До коментар #1 от "ВСВСВС":

    супер колички са си и новите им модели изглеждат уникално :)
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 qwerty

    0 0 Отговор
    мяза на следващия LR5
  • 5 1944

    0 0 Отговор
    къде са текезесарите да нахвалят безаналоговите уазки?
  • 6 Да кажа

    0 0 Отговор
    Ланд ровърприключиха с офроуд-а със свалянето на оригиналния Defender. Щом е базиран на алуминиевата платформа няма как да стане. Никой няма да слага големите гуми и да раздува и повдига колата, просто защото носи същото название.
    Просто един "премиум". Собствениците на представителството в което работя ей така си поръчаха Nissan Armada titanium от Америка, въпреки Vogue-а.

    За мен от цялата гама най-приятната ми кола е Ягуар XF V6 само на задно. Има поведението на истинска кола.