28 Декември, 2018 10:00 17 309 22

Запознайте се с най-евтината нова G-Klasse

  • mercedes-benz-
  • g-klasse-
  • g 350 d
Запознайте се с най-евтината нова G-Klasse - 1

Mercedes-Benz представи нова модификация на актуалната G-Klasse. Интересно е, че тя е дизелова, ще се предлага в Европа и у нас и ще е най-достъпната от гамата. Иновацията е обозначена с индекс G 350 d.

Новата G 350 d разполага с редови шестцилиндров дизелов двигател, работният обем на който е три литра. Агрегатът работи съвместно с деветстепенна автоматична трансмисия, а въртящият момент се предава и на четирите колела.

Запознайте се с най-евтината нова G-Klasse

Ускорението от 0 до 100 км/ч става за 7.4 секунди, а максималната скорост на дизеловата G-Klasse е 199 км/ч. Новият дизелов двигател се монтира и на S-Klasse, а германците заявяват, че при G-Klasse разходът му ще е 9.6 литра на 100 км.

В останалата си част новата G 350 d не се отличава от другите модификации, които вече са на пазара. Цената на дизеловия вариант все още не е ясно, но се знае, че тя ще е най-ниска. Поръчки ще се приемат от началото на 2019-а.

Запознайте се с най-евтината нова G-Klasse


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 прИмоция

    39 18 Отговор
    На фона на повсеместните забрани на дизели в Европа си е "супер далавера" да си купиш такъв ! Виж за третия свят става, ама па там карат джипове Тохота ;)

    Коментиран от #2, #10

  • 2 гощо

    33 25 Отговор

    До коментар #1 от "прИмоция":

    Какви забрани? Кой те излъга? Седите и слушате глупостите тука!!! Няма такова нещо и скоро няма да има. Много шум за нищо! В Германия продажбите на дизели се е повишило и са поръчани повече дизелови коли от бензинови. Искала общината да забрани в центъра на еди си кой град да влизат ама това се обжалва и скоро няма да стане ако изобщо стане.

    Коментиран от #4, #14

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Obseben

    23 21 Отговор

    До коментар #2 от "гощо":

    Гощо преди да плямпаш глупости прочети малко из нета, то закона в щутгард вече е приет за автомобили по стари от ЕВРО 5, и влиза в сила от 1.1.2019г. ще видиш че всички ще последват този пример лавинообразно, прочети малко
    https://www.zdf.de/nachrichten/heute/stuttgart-vor-dem-fahrverbot-100.html
    или гледай малко новини, да чуеш, какъв е и въздуха в родната ни София

    Коментиран от #5, #20

  • 5 арогантен

    24 3 Отговор

    До коментар #4 от "Obseben":

    Ще бъдат забранени само дизелите, които НЕ отговарят на стандартите ЕВРО 6. Няма да бъдат забранени всички дизели, защото компаниите ще загубят страшно много пари от така наречените екологични иновации в тази сфера. ЕКОЛОГИЯ е равно на ПАРИ.Това беше осъзнато от големите технологични компании , които разбраха че от екология може да се печели ПОВЕЧЕ, отколкото ако се замърсява околната среда. Затова всички започнаха да стават ECO FRENDLY.
  • 6 Morgoth

    8 11 Отговор
    Прилича на Лада Нива, сега да видим дали и цената и ще прилича на тази на ладата :)

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 kick

    30 19 Отговор
    "Най-евтината Г класа" - няма евтина гега!!! Дори за 10 000лв да си купиш, до 1г. си налял още 20 000 минимум в нея!!! Това е най-прехвалената кола, не може да се опре на малкия пръст на стария Патрол или Круизър!
  • 9 майстора

    12 10 Отговор
    Няма отказване от тоя Мики маус ....до гуша ми дойде толкова години то гегата

    Коментиран от #11

  • 10 отчаян от живота в бьлгария

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "прИмоция":

    колко са ви промити мозьците , жалко ; дупедавци ,слушаите още простотии те на макрон и ще сте океи.
  • 11 a m g

    6 5 Отговор

    До коментар #9 от "майстора":

    толко си маистор аре кво се оплакваш,щото много много не е трошлив, та да ти е постоянно клиент в бокса, ще искараш пари от други трошки ,за тоя не бери грижа , това не е реклама а самата истина .

    Коментиран от #18

  • 12 Гошо

    4 11 Отговор
    Най-новата евтина G класа е УАЗ 469.
    Същия дизайн и качество като копието на Мерцедес, на неколкократно по-ниска цена.

    Коментиран от #16

  • 13 Караконджул

    3 4 Отговор
    Гошо Гошо ! Ти от планетата на маймуните ли си ? От Юни в Германия няма да имаш право да караш дизел под евро 5 бе папан техно . Аз поне живея тук и знам

    Коментиран от #17

  • 14 АLFA Q 4

    2 5 Отговор

    До коментар #2 от "гощо":

    НАПРОТИВ. СТАНА. И НЕ САМО В ГЕРМАНИЯ
    И В ИТАЛИЯ СТАНА
  • 15 Гост

    4 3 Отговор
    До всички джендъри плямпащи глупости за дизелите,мога да ви кажа,че това е една манипулация,ама то едноклетъчните се ловят бързо
  • 16 Точно така

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "Гошо":

    Гоше личи си че не си влизал в нито една от двете
  • 17 АLFA Q 4

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "Караконджул":

    И В ИТАЛИЯ НЕ МОЖЕ
    А ГОШКАТА НЕКА СИ ТРЕПЕ МИНУСИ
    ТОЙ НЕ Е ВИНОВЕН ЧЕ Е НЕКОПЕТЕНТЕН
  • 18 майстора

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "a m g":

    Пак си разбрал не доразбрал ...аз не съм маслянкаджия ... Сферата ми са каросериините ремонти ... Таа колкото и да са здрави след удър кривят се ... блъскат се по крастовищата ,събират мантинелите на магистралата, ловджийските са от това дърво в другото .. шаси на такава кола как се изправя не ме питай... та в такъв смисъл ми са омръзнали ... Хайде весели празници и наздраве

    Коментиран от #21

  • 19 Антон

    2 1 Отговор
    От това признавам само амг. Велико и съвършено. Нещо което преките конкуренти няма да са способни никога да произведат, а именно ивеко масив, дифендър и естествено жълтите
  • 20 Хайл

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Obseben":

    Хич не ми пука за въздуха ти в родната ти софия-софия не е България...дизели се карат и ще се карат а ти си вярвай на някакви линкове
  • 21 a m g

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "майстора":

    да ама не ;верваиси то по твоитв логика в германската ария да саги направили на каима ,защотото там масово ги изпозват в всичките военни поделения ,в германия ,както Unimog и триосен zetros камиони знаят какви коли да карат на са тьпи ,тях си ги произвеждат ,и си ги използват за всякькви цели.
  • 22 никси

    1 0 Отговор
    що не му казаха на това цената колко струва