Last news in Fakti

8 Януари, 2019 17:57 4 808 28

Коя е най-бързата Tesla? (ВИДЕО)

  • tesla-
  • roadster-
  • model x-
  • model s-
  • model 3-
  • драг-
  • състезание

В интернет е пълно с видеоклипове, в които тѐсли унижават всевъзможни автомобили с ДВГ. Понякога се срещат и двубои между два модела на американския производител. YouTube-каналът What’s Inside? Family обаче за първи път изправя всички електромобили на компанията един срещу друг.

В състезанието участват оригиналният Roadster, Model X P100D, Model S P100D и Model 3 Performance. Дистанцията, на която се провежда надпреварата, не се съобщава, но най-вероятно е четвърт миля (402 метра).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    10 6 Отговор
    Спорът "ЗА" или "ПРОТИВ" електричките може да започне.

    Коментиран от #3

  • 2 Driving pleasure

    8 20 Отговор
    Имам чувството, че 99% от новинитеса за тия кочаци! ОК електрификация електрификаци - тъпа е, опасна е, ще има сериозни негативни последствия върху природата ама срещу идиотизма и алчността не може да се борим... ама поне говорете за някаква разумна ел щайга като Зое и Лийф а не за пропадналата американска кочина!!!

    Коментиран от #10

  • 3 Driving pleasure

    6 19 Отговор

    До коментар #1 от "mediator37":

    В момента се чудя само дали си струва да го местя в другия крачол, щото някой от тия боклуци бил по-бърз от другия боклук...

    Коментиран от #5, #8

  • 4 Дфг

    14 5 Отговор
    Мой приятел беше взел тесла2105г.За търговия.Вози се с нея бкизо година и я продаде в Чехия
    За градът е перфектна ,без да преувеличавам.Минаваше към 300км без да я зарежда.Но за дълъг път тук в България още не става.
  • 5 Borislav Popov

    19 8 Отговор

    До коментар #3 от "Driving pleasure":

    Премести си го отзад.

    Коментиран от #6

  • 6 Driving pleasure

    6 13 Отговор

    До коментар #5 от "Borislav Popov":

    тва са електричарски пинизи - оставям на вас да ги правите ;)
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Преброяване на бесните язовци

    13 7 Отговор

    До коментар #3 от "Driving pleasure":

    Под всяка една статия за Tesla или Мъск си изливаш олигофренския хейт. Не се ли усещаш, че си жалък? Пича е световноизвестен, милиардер е, едната му компания изстрелва ракети, другата прави не лоши ел. автомобили... Какъв точно ти е проблема?

    Коментиран от #9

  • 9 Hhaaha

    3 14 Отговор

    До коментар #8 от "Преброяване на бесните язовци":

    Хахаха абе ти даже не си се докосвал до тесла и говориш колко е хубава ти си още по жалък само по клипчета които са компрометирани разбираш а от тоя жабар Мъск само взима кредити от други марки като е милярдеда си прави колите сам не с Мерцедес жалак е тои не разбира че тока които е нужен на тези коли идва от тецове на въглища и всякакви твърди горива има ли фаида нее а и да чакам 4 часа да ми се зареди не мерси карай си тойотаката и си се кефи

    Коментиран от #17

  • 10 двг мъка

    12 4 Отговор

    До коментар #2 от "Driving pleasure":

    Вероятно можеш да гледаш в бъдещето - "ЩЕ има сериозни негативни последствия върху природата". Аз не мога, но ДВГ-то и всичко по веригата свързано с него ВЕЧЕ гарантирано има тежки последствия върху природата и брутални последствия върху хората в населени места, особено у нас където никакви норми не се спазват. Поинтересувай се за смъртността и хроничната заболеваемост от отработените газове на двг-то особено от дизелите (сажди и азотни окиси), които не случайно първи ограничават в цивилизованите държави. Точно заради алчността на двг производителите е тая съпротива срещу елколите, защото имат повече части и в пъти по скъпо периодично обслужване на гърба на потребителя. Но далаверата е само за производители на коли и части, както и за тези които ги търгуват и обслужват. Може би си от втората група, както и някои други тук иначе как да си обясня тоя гняв и омраза към елколата. Само че другите имат сметка от електромобила и само у нас те са милиони, а по света поне милиард.

    Коментиран от #13, #14

  • 11 Забрана на електричките

    8 5 Отговор
    Ще съсипят икономиката! Ще оставят много безработни: бензинаджии, автомонтьори, лукойладжии, моряци, нефтодобивници .... . БЮджета ще олекне от акцизи. А и за гладните арабчета ????трябва човещинка!

    Коментиран от #12

  • 12 Трите кита на бюджета

    7 1 Отговор

    До коментар #11 от "Забрана на електричките":

    Без акцизите върху цигарите, алкохола и горивата ще фалираме за един месец!

    Коментиран от #18

  • 13 Антиелектрика

    3 4 Отговор

    До коментар #10 от "двг мъка":

    Така ли било? Ама как не ти писна да пишеш едни и същи лъжи? Подозирам, че си многониковия трол, който написа чутовната глупост: "Да го духат учените от Единбург", защото са доказали, че електричките отделят 15% повече фини прахови частици, като ФПЧ са основния фактор за белодробни заболявания. Единствените негативни процеси върху природата са обезлесяването и свръх популацията на неуки черни индивиди на планетата. Нито ми е зор да карам в задръствания, нито искам да плащам на Лукойл излишни пари, но да ме товарят с излишни акцизи в името на електрички и производство на батерии, едва ли е много умно. Ама такива лапни шарани като теб, са готови да вярват в глупостите за светло бъдеще.

    Коментиран от #25

  • 14 Driving pleasure

    1 5 Отговор

    До коментар #10 от "двг мъка":

    ДВГ мъка - мъка е да гледам как с евтина пропаганда ви промиват мозъците! Не е нужно да гледам в бъдещето това, което екотерористите правите с електрическите кочаци е тук и сега! Само за 2 години вой срещу дизелите CO2 емисиите имат скок след 10 годишно стабилно намаляване. Изсияат се огромни площи в белите дробове на планетата - екваториалните гори за добив на резурси за тия кочини. А ти ми говориш, за тва че кретеноиди натищени като сърдели в мултимилионен град имали проблеми със замърсяването... ами аз нямам проблем с дишането бе пиш, живея в планината и се радвам на чудесен въздух! Не е нужно да си пророк, за да предвидиш какво ще стане когато дойде време за рециклиране на тия батерии, не е нужно да си пророк, за да предвидиш какво ще стане със замърсяването от производство на милиони гигавата електричество САМО МАЛКО АКЪЛ СЕ ИСКА!
    А докато ми навирате на пълен тъпанат като Мъск простотиите е нормално да ги коментирам и да съм против!

    Коментиран от #24

  • 15 Добре

    3 2 Отговор
    Добре защо никога няма видео за надпревара с Тесла на по дълго разстояние .

    Коментиран от #20

  • 16 Добре

    2 3 Отговор
    Добре защо никога няма видео за надпревара с Тесла на по дълго разстояние ?
  • 17 Верно ли

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "Hhaaha":

    Приятелю, не вярвах че може да има толкова неграмотен пост. Няма как някой да те вземе насериозно с изявеният ти селско-стопански характер.
  • 18 Кольо тъпото

    3 3 Отговор

    До коментар #12 от "Трите кита на бюджета":

    "Без акцизите върху цигарите, алкохола и горивата ще фалираме за един месец!"

    По твоята логика, Русия е най-богатата държава или обратното, в най-богатата държава има най-много пияници, които разпределят семейния бюджет по 1/3 за цигари, алкохол и бензин. И аз това се опитвам да обясня на жената, че като давам по 300лв за цигари и 400 за алкохол на месец, помагам на държавата да ни учи децата безплатно. Тя нали е тъпа и не може да си прави сметката ми обяснява, че по-добре тези 8000годишно да ги дам за частно училище. Тъпо та тъпо...

    Коментиран от #22

  • 19 Steks

    2 2 Отговор
    Бъркалките на миксера в нас са по бързи все пак е доказана марка миксер аа тези миксери тук са много измислени не си ги копувайте вземете си истински миксер да си правите кекс с тези тук ще висите по разни станций и няма да ядете кекс
  • 20 Зорлем

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "Добре":

    Или поне с един завой?
  • 21 незнайко

    0 0 Отговор
    Интересно как стои шапката на коментатора при тази скорост ???
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Гунчо

    2 0 Отговор
    Като ви чета неграмотно написаните постове и се чудя въобще как изказвате някакво мнение. Щото като си неграмотен е логично да си и неук, ама знае ли човек. 😁
  • 24 EVangelist

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "Driving pleasure":

    Спри с тия речи!
    Легни по-удобно :)
    На мене от теории ми е писнало..
    Всички жени вече дишате свободно - едни с пълни гърди, други с провиснали
  • 25 EVangelist

    2 2 Отговор

    До коментар #13 от "Антиелектрика":

    Ето другата жена в сайта - и тя все мрънка като ощипана госпожица и си вре нахалния нос навсякъде, все 1 някой я кара насила да се вози в тролея, метрото, трамвая, лифта, влака, асансьора, и най-вече ескалатора в мола хи хи хиии. Кат не ви уйдисва подминавайте, моме, няма тука всички да ви слушаме тъпото кифленско мрънкане :)

    Коментиран от #26, #28

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ГостЪ

    0 0 Отговор
    Тая дето могат да я хвърлят по тебе в Перник .
  • 28 Антиелектрика

    1 1 Отговор

    До коментар #25 от "EVangelist":

    Доста си елементарен, за да ти се връзва човек. Щом пишеш 1 вместо думата "първо", то си личи колко ти е акъла. А по-голяма жена от теб няма, запомни го смешко!