Last news in Fakti

10 Януари, 2019 14:44 6 593 12

Първи снимки на новата президентска Toyota

  • toyota-
  • century-
  • grmn
Първи снимки на новата президентска Toyota - 1

По време на автомобилно шоу, провеждащо се на знаменитата писта Фуджи, за първи път се появи една от най-необичайните и луксозни коли на Toyota. Става дума за модела Century и по-конкретно за най-наточената модификация GRMN.

Президентската лимузина е доработена от придворното тунинг ателие Gazoo Racing Masters of Nurburgring, абревиатурата на което е включено в моделното име на колата. Според информация на Jalopnik, уникалният наточен седан принадлежи на CEO-то на японския концерн Акио Тойода.

Към момента въпросната Toyota Century съществува в един-единствен екземпляр и все още не се знае дали ще бъде пусната в ограничен тираж. Новата Toyota Century GRMN се отличава с различен аеродинамичен обвес, с доработена ходова част, а какво се крие под капака - все още е тайна.

Първи снимки на новата президентска Toyota

По-точно няма официална информация. Иначе, според слуховете, 5.3-метровата лимузина е оборудвана с хибриден силов тракт, съставен от 5.0-литров V8 с мощност 477 конски сили и от електромотор, с което системната мощност надхвърля 500 к.с.

Между другото, на видеото по-долу, на което е снимана новата наточена Toyota се вижда и новото купе Toyota Supra 2019, което ще бъде представено след седмица на автомобилното изложение в Детройт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    7 41 Отговор
    Ле-ле-е-е тя по-грозна и от на Пут.ин щаигата, бе! Само ролс-ройс могат да направят красива лимузина, с малки забележки - линкълн и мерцедес!

    Коментиран от #2, #3, #5

  • 2 К105

    33 3 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    В никакъв случай не е грозна, може би не точно президенска, но тя идва от Япония а там не се кефят на черни внушителни катафалки, явно предпочитат по-нормално излъчване за държавническа кола
  • 3 ПЕЕВ

    19 4 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    А БЕ ТИ ПО КРАСИВА ЛИ ИМАШ.
  • 4 уИ8

    10 7 Отговор
    Малеее....развълнувах се като като данъчен на проверка. Наистина впечатляваща кола. Хем лукс хем комфорт в едно.
  • 5 Random

    16 5 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Британците и болтче с гайка да направят, пак ще протече масло от него и ще светят лампи. Може и да се запали. Тия некадърници държат рекорда за най-¦
    много провали - Комета, Титаник, Ровер, Чифтан, Бритиш Лейланд и др.
  • 6 Кольо Камиона

    34 3 Отговор
    Представителен автомобил който обаче едва ли ще се хареса на висшето общество в Перник или на врачанските потомствени аристократи.

    Коментиран от #7, #9

  • 7 Obey the law

    18 4 Отговор

    До коментар #6 от "Кольо Камиона":

    Те освен да хвалят BMW и VW друго не могат,нищо че не са карали японска кола, пак продължават да си изкарват цялата злоба върху тях.
  • 8 качество

    26 3 Отговор
    Хубава, грозна това е субективно, но в едно бъдете сигурни здрава е като чук !
  • 9 Алфа Ромео

    9 1 Отговор

    До коментар #6 от "Кольо Камиона":

    Ха-хааа, изби рибата напрао!
  • 10 Татко ти

    0 8 Отговор
    В общи линии е лошо копие на Бентли.
  • 11 гад

    2 2 Отговор
    бегачка
  • 12 1944

    0 0 Отговор
    направиха ли вече основния ремонт на "кортеж" след първото каране? или стана като с кузята?