13 Януари, 2019 10:30 8 995 14

Още един McLaren Senna по-малко

  • mclaren-
  • senna-
  • пожар-
  • инцидент
Още един McLaren Senna по-малко - 1

Ограниченият на 500 бройки тираж на McLaren Senna продължава да намалява с бързи темпове. Известният автомобилен блогър Salomondrin успя да се порадва на своя британски суперкар само 11 дни след покупката без да успее да навърти и 650 км с него.

Още един McLaren Senna по-малко

Чисто новият автомобил се запалил по време на движение. Salomondrin разказва, че забелязал пламъци от ауспуха и решил да спре, за да провери какво става. Опитал се да загаси огъня, но не успял да стори нищо и колата изгоряла напълно.

Още един McLaren Senna по-малко

McLaren Senna има 4.0-литров битурбодвигател V8 с мощност 800 к.с., който позволява ускорение от 0 до 100 км/ч за 2.8 сек. и максимална скорост 340 км/ч. При 250 км/ч аеродинамиката на каросерията създава натиск от 800 кг, което явно не е помогнало особено на собственика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бръснаря

    30 3 Отговор
    Стига му толкова...той какво иска да му превърта километража и основен ремонт ли да му прави?
  • 2 Насран driving pleasure

    9 17 Отговор
    Ама как така бе, такива неща се случват само с миксерите Илон наркомана!

    Коментиран от #6, #10

  • 3 Мисъл

    52 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "При 250 км/ч аеродинамиката на каросерията създава натиск от 800 кг, което явно не е помогнало особено на собственика." - какво общо има скоростта с натиска ... със запалването... нека влагаме малко умисъл в поднасянето на факти.

    Коментиран от #4, #11

  • 4 Batushka

    18 3 Отговор

    До коментар #3 от "Мисъл":

    Много искаш...чети и карай нататък ,че новините идат една след друга....
  • 5 незнайко

    5 2 Отговор
    Наскоро имаше клип от Китай как гасиха един такъв, който пламна докато собственика го форсираше между моторчетата по улицата !!! Карбона може да е здрав но ГОРИ ЯКО !!!
  • 6 Антиелектрика

    5 6 Отговор

    До коментар #2 от "Насран driving pleasure":

    Само, че повечето запалвания на коли с ДВГ са поради неизправности по ел. инсталациите. Поне тази кола я изгасиха за секунди, въпреки сеирджиите, които снимаха и чакаха пожарната, вместо да я изгасят с обикновен пожарогасител. Дори задните гуми, спойлера и дифузьора са запазени и няма да се учудя този палячо да е направил нещо нарочно по колата и застрахователите да го погнат, защото това са 1 млн $.

    Коментиран от #7, #8

  • 7 асддса

    8 6 Отговор

    До коментар #6 от "Антиелектрика":

    Първо, че той има много други коли за над милион, второ че това се разследва, никога няма да направи такова нещо (ако го гледаш малко).
    Не е застрахователна измама, купи си макларън и той след една седмица се запали при нормално каране заради дефект.
    Човека има много пари, не му трябват тези от застраховката. Това не ти е някоя bg батка
  • 8 Никой

    5 5 Отговор

    До коментар #6 от "Антиелектрика":

    Боли го него за 1 милион, ако знаеше за кой говориш, нямаше да смяташ че си струва да си рискува репутацията за толкова пари. Пък и ако няма никой в колата, аз лично не бих тръгнал с малко пожарогасителче да гася колата на непознат, пък дори и своята. Затова има пожарна.

    Коментиран от #9

  • 9 Антиелектрика

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Никой":

    И за кой толкова говоря, някакъв си блогър - да не е Гейт, Рокфелер или Шийлдс? Неговото богатство се изчислява между 12 и 30 млн $. То фактът, че колата си гореше от незнайно колко време, говори че или хич не му пука или просто има нещо гнило. Едва ли пожарната е отишла за минута. Вижда се, че вратата се отваря сама от пожара, а после е затворена. Аз лично съм скептик какво точно се случва при такива пожари, когато става въпрос за коли над милион. Да видим дали ще излезе пожаро-теническа експертиза в нета или ще си остане само догадка.
  • 10 идем из Село

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Насран driving pleasure":

    наркоман си ти ве! каков Илон те гони ?McLaren не Tesla!
  • 11 Хаха

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Мисъл":

    Братле, тоя сайт е под всяка новина да се скараме , а не за журналистика.
    Саломондрин е разглезен американо мексиканец, който реално не разбира от коли и кой знае дали не е направил някоя магария.
    Ваг са боклуци
  • 12 004130

    1 0 Отговор
    Британски боклуци, тия ако вземат да направят некоя кола дето да си издържи гаранцията няма да има нищо тяхно.
  • 13 Гост

    1 0 Отговор
    Ей това вече си е чисто лош късмет и си е за яд! Да кажеш - взел мощна кола, правил се е на келеш и е свършил в някой стълб, да не е за жалене! Обаче човека явно си е ценител и си е карал колата грамотно и да се запали и да изгори от нищо - те това вече си е за яд!!!
  • 14 Benz

    2 0 Отговор
    С ТОВА ТЕМПО......МОЖЕ ДА ТРЯБВА ДА ПУСНАТ НЯКОЯ ДРУГА БРОЙКА ДА МОЖЕ ДА СЕ МЯРКАТ ПО ПЪТИЩАТА