24 Януари, 2019 14:47 5 275 22

Непреходният всъдеход Land Cruiser с нова версия

  • toyota-
  • land cruiser-
  • heritage edition
Непреходният всъдеход Land Cruiser с нова версия - 1

По време на предстоящото автомобилно изложение в Чикаго Toyota ще покаже специална версия на Land Cruiser, която е наречена Heritage Edition. Модификацията е посветена на непреходната еволюция на модела и на неговата 60-годишна история в САЩ. Тиражът на лимитираната серия ще е 1 200 бройки, като всички са предназначени за пазарите в САЩ.

Непреходният всъдеход Land Cruiser с нова версия

Toyota Land Cruiser Heritage Edition ще се предлага само в два цвята Midnight Black Metallic или Blizzard Pearl, радиаторната решетка е с тъмни акценти, а кованите алуминиеви 18-цолови джанти са на фирмата BBS. Принадлежността на автомобилите към специалната серия ще се оказва и от ретро емблемите Land Cruiser, както и от липсата прагове и хромирани странични елементи.

Непреходният всъдеход Land Cruiser с нова версия

под капака на всъдехода ще се монтира 5.7-литров V-образен осемцилиндров двигател, разполагащ с мощност от 386 конски сили и с максимален въртящ момент от 544 Нм. Скоростната кутия е осемстепенна автоматична ECT-i. Всъдеходът е снабден с 4х4 система с централен Torsen диференциал, с двустепенна раздатка и с понижаващи предавки. Налична е и хидравлична стабилизираща система KDSS (Kinetic Dynamic Suspension System).

Непреходният всъдеход Land Cruiser с нова версия


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голф ГТИ

    9 48 Отговор
    Добро добро ама Японско ....

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бай Хой

    30 4 Отговор
    Факти мисля че сте закъснели с няколко месеца...иначе тойотата е уникална и все по-проходима
  • 4 DDD

    1 20 Отговор
    Толкова здрав, а в същото време толкова малък за SUV в класа си. А контол панела - мале, мале.
  • 5 Румен

    28 5 Отговор
    Аз съм патувал от Финландия до Русия със Крузак-200 -2014г произведен. Уникална кола със съчетан лукс и сигурност. Колата беше на руснак и той я "пилеше"с мръсна газ при минус 43' без никаква жал. Вярно ,че ни чакаше дълъг път-около 5 000 км и бързахме-ама мислех,че някъде ще ни остави в тия студове. Стигнахме без проблеми-като във Финландия минахме през буря която правеше преспи по пътя. Явно руснака беше в час и имаше гуми с шипове,система за подогрев Вебасто,ел.одеало за мотора и куп още зимни екстри...Еми страхотна машина е Крузака. Решил съм следващата ми да е такава. Сега съм с Х Трел ,но Тойотата ми напълни душата.
  • 6 Кирчо

    5 20 Отговор

    До коментар #2 от "Японските са здрави":

    Тоя па, хахах
    Много насеризно ги взимате японските ламарини, явно всички сте трапери или живеете на върха на планината, че карате джипове с по 40 см клирънс. Да ви * в мечтателите!

    Коментиран от #8, #9

  • 7 LC 150

    3 15 Отговор
    Имахме служебен Ландкрузер 150, 2012г., с 3-литров дизелов двигател. На 10,000км. му изгоря подгревна свещ и мина в авариен режим. Смениха я гаранционно.
    Явно и тойотите не са това, което бяха.

    Коментиран от #12, #13

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 краси радков

    11 1 Отговор

    До коментар #6 от "Кирчо":

    тебе баце оти ти викат Кирчо,щото не се кьпеш в банята ли или просто името ти е такова .

    Коментиран от #11

  • 10 АLFA Q 4

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "Японските са здрави":

    АЗ СЪЩО САМ МЕХАНИК. НО УВАЖАВАМ ЯПОНЧЕТАТА. ТИЯ С ГОУФОВЕТЕ СА НЕДОВОЛНИ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ,,, КОЙ ГИ Е КАРАЛ ДА СИ ГИ КУПУВАТ,,
  • 11 АLFA Q 4

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "краси радков":

    ГАЛЕНОТО НА КИРОВЕЦ
    БЪРЗ МУ Е ГОЛФА БЕ
  • 12 АLFA Q 4

    6 1 Отговор

    До коментар #7 от "LC 150":

    Е ХУБАВО ДЕ.. ПОДГРЕВНА СВЕЩ.. А ДА ТИ ИЗГОРИ ДВИГАТЕЛЯ, ПОРШЕ КАЕН,, ЧИСТО НОВ, ЧАК ДО ГРЪЦКАТА ГРАНИЦА ИЗКАРА,, АМА ЧИСТО НОВ БЕ,,
  • 13 Карачо

    7 2 Отговор

    До коментар #7 от "LC 150":

    Подгревните свещи фабрично са на Денсо. По книжка ги дават да се сменят на 105 000 км. На моята още не са сменяни. На 120 000 км е колата. Другото е, че при изгаряне на подгревна свещ колата не минава в авариен режим. Така, че тази лъжа можеш да е разправяш на някой, който е виждал тази уникална машина само на снимка. А да ти казвам ли за Хайлукса който с 3 изгорели подгревни свещи палеше от раз и разбрах за проблема, когато при един голям студ - 15 градуса беше сутринта и запали чак от втория път. Тогава си казах, че сигурно е заминала някоя от подгревните свещи. Смених ги и старите ги замерих, за да видя коя е изгорялата, за да е хвърля, а другите да ги оставя за резерва. Оказа се, че цели 3 са изгорелите, а само една е била в ред. Смятай каква компресия и какъв двигател са направили японците. Километрите бяха над 150 000 и това беше първата смяна на подгревни свущи.
  • 14 Венката

    5 0 Отговор
    Аз съм сменил над 30 автомобила от различни марки, имал съм Мерцедес S350 1996 г. ( много здрав), Нисан Патфайндър ( чисто нов), VW Passat B5, Oktavia 1.9TDI моделите от 2002 до 2009г, БМВ - 7 различни модела-320,318 is, 325, 318i, 316i, и др., Мерцедес CLS 320 CDI, Renault Scenic 1.9 dti, VW Transporter 2.4 d, VW Phaeton 3.0 tdi, Ford Focus 1.8 tdci и други...
    Имах и Ланд Круизер 2002 г kj 90 3.0 D4D сега карам Хайлукс 2016г купих си го чисто нов 3.0 D4D и да ви кажа имам наблюдения над доста коли но Тойота-та си е номер 1, няма такъв джип, Спартански е малко но нищо не го спира и е много, ама много корав!
  • 15 Йосип Броз Тито

    2 0 Отговор
    Супер е джипа, по принцип не съм фен на японските автомобили, но Toyota заслужава уважение... Определено правят добри машини!
  • 16 анонимен

    2 0 Отговор
    Тойотите са направени за каране, а немските коли за гледане, това е положението. Последните ми 450 000км са на 2 тойоти, които никога не са ме оставяли на път и досега не съм сменял друго освен консумативи. За да успеят да ми продадат немска кола, трябва да е минимум с 300 000км/10 год. гаранция, в противен случай, някой друг да ги плаща.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.