Last news in Fakti

13 Февруари, 2019 13:16 14 634 29

Така ще изглежда новата Honda отвътре

  • honda-
  • електромобил
Така ще изглежда новата Honda отвътре - 1

Японците от Honda публикуваха първо изображение от интериора на новата си градска електрическа кола. Дебютът ѝ е насрочен за следващия месец и ще се състои в рамките на автомобилното изложение в Женева.

От снимката се вижда, че интериорът е еволюция на концепцията Urban EV от 2017 година. С други думи, арматурното табло е лишено от всякакви аналогови уреди и се състои от широкоформатен екран, съставен от няколко дисплея.

Така ще изглежда новата Honda отвътре

Централният е предназначен за информация от инфо развлекателната система, от ляво на него са виртуалните уреди на автомобила, а в дясната част е останалата информация за работата на основните възли и агрегати.

Външно новият градски прототип също е сходен с концепта Urban EV. Все още няма ТТ данни за новата градска електрическа кола. Те ще станат ясни в началото на следващия месец с официалното представяне.

Така ще изглежда новата Honda отвътре
Ескиз на предполагаемата външност, направен на базата на Urban EV


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Tervel bitcoin

    18 30 Отговор
    Красота
  • 2 МаКаТа

    38 24 Отговор
    Семпло и просто, но красиво. каквато всъщност е япоската философия.

    Коментиран от #9

  • 3 Meganoob BG

    15 1 Отговор
    Чудно според техните норми за безопасност, мониторите ли трябва да гледаш вместо пътя си, или колата вече може да го прави вместо тебе.
  • 4 бива

    22 6 Отговор
    Малко, като пулт за управление на енергото, но отвън пък е готина ;)
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 AUDI

    9 5 Отговор
    с тия телевизори дето стигат чак до пасажерската врата , ми е много интересно как точно следиш пътя ...иначе не е лошо - изчистено и интересно е , ама

    Коментиран от #7

  • 7 gvdff

    14 3 Отговор

    До коментар #6 от "AUDI":

    Сигурен съм, че ще е яко, интерактивно, няма да ти пречи особено, дори ще е функционално. Ноо, ноооо, има един прекрасен проблем, и това е самия дисплей. Я изкара гаранцията на колата, я не, я изкара 10г я не, чукнеш ли го случайно с нещо остро- край с него, Напече ли го слънцето ще изчезва картината. Много харесвам аналоговите километражи и оборотомери, поне едното от тях трябва да присъства, дори като екстра в някой нов модел. Помня като дете, как определяхме колко е бърза една кола, по разделенията на километража. Дори като навлязат тези дигитални коли, и децата видят ретро автомобил с аналогови уреди ще им се кефят на макс.

    Коментиран от #14

  • 8 trol

    14 4 Отговор
    кат фиат панда 83 та е
  • 9 бай хой

    4 7 Отговор

    До коментар #2 от "МаКаТа":

    просто дрън дрън нарочно сичко е адски усложнено за да купувяш.просто е само сделано в ссср
  • 10 ШИТ

    11 10 Отговор
    грозотия до шия е отвън
  • 11 Ицо Багера

    7 4 Отговор
    Не искам да си помислям, когато тези екрани започнах да дефектират, какви суми ще искат за тях в сервиза....
  • 12 Alpha_Lone_Wolf

    11 9 Отговор
    До този модел, Хонда изглеждаше добре само под капака. Сега вече навсякъде изглежда като коруба.
  • 13 Гост

    10 7 Отговор
    Супер скучно и орязано. Не бих си купил.
  • 14 AUDI

    7 2 Отговор

    До коментар #7 от "gvdff":

    ДА, хубави бяха времената . НО не се знае дали това , което идва няма да е по-добро :)
    Може и да си прави за мултимедията , но пак...3 екрана на цялото табло , малко ми идват повече
  • 15 Селянина с колелото

    8 7 Отговор
    Пфффф а от вънка на какво мяса, на раздразнена жаба, егати и боклуците взеха да правят
  • 16 Боян Доктора

    9 9 Отговор
    кви слънца, кви пиксели ще горят бе??!? Това да не са ви колите на по 20 год. Автомобил, при това японски 2019 год. ще му горял дисплея, че го напичало слънцето, този така да го нарека монитор струва сиг 10 000$, с 5 покрития по него...Как може да сръвнявате коли на 20 год с коли от бъдещето...Завистници

    Коментиран от #25

  • 17 Обективен

    8 0 Отговор
    Снимките много лъжат,я като гледа човек жена,я кола!Така че,докато не се види на живо и поязди,едно от двете коментарите ви не струват.
  • 18 много малко

    7 3 Отговор
    Мааалко е по-хубава от форд-КА.
  • 19 Обективен

    17 1 Отговор
    Фен съм на Хонда и имам 2 коли от марката.Но Защо всички производители правят една и съща грешка с тез електрички,а сега и Хонда.какво са ми ги лепнали тези екрани с разни компютри които ще оправляват всичко,само за да може потребителя да е модерен и да мажи по таблото,и с това да ми оскъпяват колата поне с 5 бона.А,БЕ НАПРАВЕТЕ ЕДНА ЕЛЕКТРИЧКА С 5 бутона семпло аналогово табло,да изминава 150-200км.в градски условия да струва 18-20 Хил.лв.да има 10г.гаранция на батерията която да струва не повече от 4-5хил.лв.и ще се изкърти те от продажби.То кво'стана ся като няма какво да се разваля я да нахакваме електроника за да се смучи от там яко.
  • 20 CRV

    11 6 Отговор
    Тоя дизайнер моментално да си направи сепуко!
  • 21 Fenasi Kerim

    8 4 Отговор
    Ужас............
  • 22 хондаджия

    7 4 Отговор
    Карай Хонда за да си бомба.Всичко останало е кенеф.

    Коментиран от #28

  • 23 Умният

    7 4 Отговор
    Хонда е марка трепач.
  • 24 Гогу

    4 9 Отговор
    Е няма по гадни коли от японските¡ А тая кочина ,мога да я купя за да си гледам прасето в нея!
  • 25 gvdff

    3 1 Отговор

    До коментар #16 от "Боян Доктора":

    Не познавам потребителска електроника, която да обича високи температури, както и много ниски. Признавам, не съм супер запознат с тази материя. Но кажи ми, какво става с един OLED екран, когато му стане горящо топло, май директно горят отделните пиксели, докато на един LCD просто става черен докато не охлади. Нали знаеш някои телефончета какво правят като им стане леко жега, директно си гасят. А какво ли става със спойките на платките. ОК, знам, има охлаждане, ок, ще се справя до колко, 2-3-5г? Какво значение има дали е японски, шведски, немски ,италиански автомобила, последно време какво им е качеството, май е ясно. Какво като е съвременен дисплея, то той си остава за по 200 долара бройката. Да, в официалния сервиз може да искат 10 000 за смяна, но това не значи нищо.

    Коментиран от #26

  • 26 Зорлем

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "gvdff":

    Абе автомобилната електроника я тормозят с доста повече тестване спрямо потребителската такава, така със сигурност тези дисплеи ще деянят повече спрямо телефонните такива. Колко точно повече, никой не знае. То затова и цените им са такива "народни" - просто много часове и ресурси отиват в "инженеринг" и тестване в най-различни условия. Копчетата, врътките и стрелките са по-удобни и надеждни, но първо, че не са фешън, и второ не стават за промени. В смисъл, при диспея един път като му направаят хардуера като хората, после могат да си рисуват, каквото решат на него, т.е. един дисплей на много модели.

    Коментиран от #27

  • 27 gvdff

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "Зорлем":

    Благодаря за отговора/ Под потребителска електроника имам в предвид, всяка, която не е създадена да работи под екстремни натоварвания, създадена за определени условия. Ок, нека автомобилната електроника да е на на високо ниво потребителска такава. Но все пак и там си има ограничения, които оказват влияние по-скоро рано, от колкото късно.
  • 28 Бомбаж

    0 1 Отговор

    До коментар #22 от "хондаджия":

    Някой ти е запалил фитила
  • 29 Николай

    1 1 Отговор
    Дизайнера е с куче-водач!!!