Last news in Fakti

18 Февруари, 2019 14:13 10 852 23

Путинмобилът в действие (ВИДЕО)

  • aurus-
  • sedan
Путинмобилът в действие (ВИДЕО) - 1

Две коли от проекта "Кортеж", заедно с други автомобили от "Гараж със специално предназначение" взеха участие в ежегодните състезания между шофьорите и автомобилите, превозващи държавните лица на Русия. Изпитанията са за време и се провеждат на полигон в Подмосковието.

Путинмобилът в действие (ВИДЕО)

Автомобилите са управляват от 16 от най-добрите шофьори на ФСО. В програмата са включени "змейки", "полицейско обръщане" и други трикове от висшия пилотаж. Маневрите се правят върху сняг и лед, но в случая по-интересно е видеото, в което се вижда как се представя новият руски седан Aurus. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Руснак

    38 17 Отговор
    истинска руска технология в действие! Ролс Ройс и алианца имат много да ги гонят

    Коментиран от #2, #9, #18

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Тъй тъй

    6 23 Отговор
    Аурус? Тва хим. елемент злато със знак "АУ" и "рус" , демек руско злато, така ли? Мани тва щом не вдига предни гуми не ми го хвали!
  • 4 Руснак

    17 3 Отговор

    До коментар #2 от "Смаил":

    Аз от дете поне знам,
    че гродздето като е ей там,
    е далече от онзи с малкия бам бам
  • 5 Анонимен

    21 13 Отговор
    Поклонете се пред руската инжинерна мисъл
  • 6 гост

    12 8 Отговор
    Уникални кадри !!! Ще се самоубия ..... не издържам .......
  • 7 599

    5 6 Отговор
    tromavo
  • 8 Японеца

    10 16 Отговор
    И какво се вижда, сработва технологията тракшън от преди 50г! Големи постижения
  • 9 Alpha_Lone_Wolf

    15 18 Отговор

    До коментар #1 от "Руснак":

    Това е ирония нали?
    Двигател Порше, цялата система на въздуховодите са патент на Бентли. Интериор в кабината на Бенц, още куп западни части сглобени в завод на Форд.

    Коментиран от #11, #12, #14, #17

  • 10 Гост

    9 11 Отговор
    Малеее ,не мога да повярвам! Тези са голяма работа! От картинката го направиха да се движи! Остава сега от анимация да си направят ракетите и да летят и танковете да гърмят :)))))

    Коментиран от #16

  • 11 Руснак

    15 14 Отговор

    До коментар #9 от "Alpha_Lone_Wolf":

    ти си трол - тази кола е правена изцяло в русия от руска ръка и руски дизайнери - може да са взели някоя друга скица но немското спира до там!
  • 12 Аврам

    4 3 Отговор

    До коментар #9 от "Alpha_Lone_Wolf":

    Пес балкански!
  • 13 Бяла Жига

    2 2 Отговор
    Черна Жига... това си тиии
  • 14 Random

    15 8 Отговор

    До коментар #9 от "Alpha_Lone_Wolf":

    Спри да говориш глупости! Двигателят не e Порше, а е СЪВМЕСТНА РАЗРАБОТКА НА НАМИ И ПОРШЕ, И ТО САМО 8-ЦИЛИНДРОВИЯТ. Интериорът също няма нищо от мерцедес. Яд те е че е руска просто

    Коментиран от #23

  • 15 ссссс

    6 13 Отговор
    Тази кола ,ако си я купиш ,все едно си купуваш реплика на Ролс Ройс.Абсолютно нелепи са руснаците ,а на всеки е ясно ,че нямат никаква представа как се правят автомобили.Също така сравнена с новия Cadillac The Beast е просто комично.Този путиномобил освен бронировката ,някакви други екстри дали има ?! Както и да е ,руски автомобил почти няма шанс да види световен пазар.Още помним как на представянето на Лада Веста ,колата не искаше да пали и багажникът не се отваряше хаха

    Коментиран от #21

  • 16 Японеца

    8 7 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    Ако те набара руски войник, цял живот ще ходиш с памперс. Точно като моряците от доналд кук.

    Коментиран от #20

  • 17 Тесла моторс

    3 3 Отговор

    До коментар #9 от "Alpha_Lone_Wolf":

    Много си смешен, гаражно канално майсторче!
  • 18 964

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "Руснак":

    Путьомобила ли е великата технология?
  • 19 майстора

    3 8 Отговор
    Какво и се радвате на тая Варшава не мога да разбера ??
  • 20 Гост

    4 10 Отговор

    До коментар #16 от "Японеца":

    Ей смешко ,аз съм служил войник за разлика от теб! И знам какво е руски войник на съвместно учение ! Повярвай няма такова тъп и пиян народ! Те даже и не знаят как да пият. Защото пият ако не на екс ,то е толкова бързо че след 30 Мин на масата и не знаят къде се намират! На сутринта махмурлии се качват по машините и не знаят къде се намират! Само където не се изтепаха! И ти ще ми ги хвалиш?:)))
  • 21 Random

    4 3 Отговор

    До коментар #15 от "ссссс":

    Поне като ще се правиш на умен, научи моделите. Гранта е модела, Веста няма проблеми.
  • 22 333

    4 1 Отговор
    Много сте ми интересни всичките.
    Едните твърдят, че двигателя не бил произведен от Порше, а че е съвместна разработка на Порше и НАМИ. Да, съвместна е - НАМИ са платили, Порше са го разработили.
    Другите твърдят, че не става без да са го виждали. Повечето автомобилни производители ползват повечето компоненти от външни фирми. Бош, Денсо и още няколко компании правят управление на двигателите. Впръсквания, запалвания и т. н. Други правят трансмисии, съединители, скоростни кутии, трети правят окачвания, четвърти правят турбини, пети правят фарове, шести правят уредите в колата и мултимедията. Климатиците други. Спирачките пак.
    Някакъв пише, че демонстрират тракшън контрол, аз като гледам е изключен.
  • 23 РЗС

    2 4 Отговор

    До коментар #14 от "Random":

    бе на тебе нали ти обясних какво означава обща разработка. Какво си заквичал по всяка статия да натякваш, че било обща разработка, тука всички освен тебе ли знаем, че нищо общо не може да се разработва между водкаджий правещи само танкове и порше един от пионерите в автомобилостроенето. Чичо ми има 4 руски камиона и не мога да му видя очите от лежане под тия навеси. Ти как си представяш съвместна разработка между мерцедес и БАН? Тия нашите какво точно ще разработят съвместно с мерцедес по автомобил? Тва нами е същото като БАН - безмислена академия на нищото. Аман от фанатизирани русофили у тоя интернет