Last news in Fakti

7 Март, 2019 15:30 8 661 11

Audi, BMW и Mercedes на салона в Женева

  • женева 2019-
  • audi-
  • mercedes-benz-
  • bmw
Audi, BMW и Mercedes на салона в Женева - 1

Женева, Швейцария. Екип на mobile.bg от мястото на събитието.

Като изключим автомобилите от категориите хиперкари и суперкари, които заемат голяма част от изложбената площ на автосалона в Женева, най-посещаваните щандове на масови автомобили, са тези на германските премиум марки Audi, BMW и Mercedes.

Тази година в Женева, нито един от великото немско трио не удиви публиката, но традиционно показа нови и интересни модели. Акцентът при Audi е свързан с новото Q4 и с далеч по-ефектното четиривратото купе Audi GT concept. Ето го и него.

Баварците пък заложиха на фейслифта на най-луксозният си седан. Става дума за новата седма серия, която в Женева е показана в своето върхово изпълнение с V-образен дванайсетцилиндров двигател. Вижте я.

Mercedes е извадил всички свои "резачки" на щанда си, но това, което е интересно за българския пазар е новата интерпретация на компактното SUV, обозначено от щутгартци, като GLC. То не е нов модел, но новостите съвсем не са малко. Ето ги.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    8 11 Отговор
    ехааа какви прекрасни служебни автомобили! супер са!
  • 2 Alfa Romeo

    6 17 Отговор
    На кого му пука

    Коментиран от #4

  • 3 Ццц

    13 6 Отговор
    Уникални са и трите
  • 4 Q4 00

    7 6 Отговор

    До коментар #2 от "Alfa Romeo":

    На хората които разбират
  • 5 софиянец

    9 3 Отговор
    Преди час по пътя до летището видях едно черно GLC - абсолютно същата решетка и рисунък на фаровете, и затова му обърнах внимание и го запомних. Направи ляв завой от насрещното при разклонението за летището - тарикат, баце. Коя ли мутра е успяла да се уреди с предсерийна поръчка?

    Коментиран от #7

  • 6 Borislav Popov

    7 3 Отговор
    И сега - их ,ах ,оух .......! Също като Гаврош пред витрината ! Ама по добре дайте да видим новите Дачия , Шкода и всички тия които са 10 - 12 хиляди ! То сякаш всички ще се втурнат да купуват хиперкари и луксозни автомобили !
  • 7 Borislav Popov

    9 3 Отговор

    До коментар #5 от "софиянец":

    И това ли е най хубавото което вида днес ? А хубавото Мартенско слънце ? А хубавите момичета и жени на тоя хубав слънчев ден ? Ще изтървете и пробуждащата се природа , за да зяпате разни талиги и мутри !

    Коментиран от #10

  • 8 Байчю

    5 4 Отговор
    Всички автомобили са хубави. Стига да не са руски. Но ако искате нещо супер бързо си купете СУ 57
  • 9 хондаджия

    3 5 Отговор
    Манете ги тия трошляци.
  • 10 Трифонов

    0 5 Отговор

    До коментар #7 от "Borislav Popov":

    На тоя свят няма нищо по-скучно от природата! И в живота си не съм срещал по-безинтересни и скучни хора от любителите на природата, които могат да седят и с часове да съзерцават един скучен планински пейзаж, елементарния залез, не по-малко елементарния изгрев, морски пейзаж или "хубавото слънце"... Точно какво да му гледам на "хубавото слънце"!!! Да се впечатля от нещо, което виждам всеки ден, откакто съм се родил и което знам е било точно същото, откакто свят светува... Що за елементарен човек трябва да си, за да се развълнуваш от елементарно нещо, като която и да било природна гледка!? Единствените неща, които могат да ме впечатлят... и в добрия и в лошия смисъл, са човешките творения!

    Коментиран от #11

  • 11 Размисли и страсти

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "Трифонов":

    Много си тъп,толкова че не го осъзнаваш...Трябва да ти го казват непрекъснато,да го знаеш и да не го забравяш!!!