Last news in Fakti

29 Юни, 2010 09:52 14 943 41

Peugeot 508 без маска

  • peugeot 508-
  • citroen c5-
  • hybrid4-
  • париж 2010

Папараци спипаха новото Peugeot 508 без никакъв камуфлаж по време на рекламна фотосесия на модела в Мадрид. Автомобилът на снимката е покрит единствено от обикновен "брезент" и изглежда в напълно сериен вид. Ако се съди по времето на сесията, официалната премиера на френския седан ще се състои в Париж.

Новата 508-ица най-вероятно ще използва платформата на Citroen C5 и ще се оборудва със същата гама от бензинови и дизелови мотори с обем от 1.6 до 3.0 литра. Най-мощният от тях ще бъде нафтов V6 с мощност 240 коня.

Очаква се моделът да се предлага и с новата система Hybrid4. Тя комбинира двигател с вътрешно горене с традиционна трансмисия и електромотор за задния мост. Системата е по-проста в механично отношение от аналога на Toyota и осигурява двойно задвижване в случай на нужда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марто

    23 7 Отговор
    dosta krasiv avtomobil mi izglejda :):)
  • 2 TDI

    16 5 Отговор
    Много яка джанта вади :)
  • 3 Delane

    15 2 Отговор
    Определено красив но от сега си личат общите идеи с С5,форми и прочие.но все пак нека да се покаже официално ;)
  • 4 venko

    12 4 Отговор
    mnogo e qka prili4a strani4no na c6
  • 5 Ogi

    17 4 Отговор
    Както винаги - модерна класика! Изглежда страхотно и ще е фантастично и отвътре. За двигатели и системи е излишно да говорим. Хайде сега немската конкуренция да заповяда и да се изходи, както винаги - с разстройство!
  • 6 merc

    9 8 Отговор
    Ако си мислите че германците ще се оплашат от това пежо...:D Колата е добра за цената си,но е светлинни години от немците.Недеите да спорите ще има сравнениния с BMW 5,Mercedes E и на аутобилд и ams.bg и ще видим кои ще е с разтройство.Не съм заклет фен на немски машини,но ще коментирам отново след сравнението.Това пежо може пък и с...ки да прави,то май само това ще му е.....:D
  • 7 Krasko

    9 7 Отговор
    Яко, яко ама е Пежо. След 5 години цената ще му е като на Голф 4 (8-9000 лв.) Да не говорим и за "космическите" им екстри дето ще почнат да здават багажа - а в сервиз Пежо няма да те жалят !!!
  • 8 Внимавайте с пежо...

    12 4 Отговор
    Преди бях заклет фен на пежо. Купих си 308 новичко от магазина преди година и съм тотално разочарован от системите, окачването, хидравликата и не на последно място обслужването в пежо. Всичко дори ми дойде в повече и ме накара да го продам. Сега карам Volvo и просто е друга класа кола...
  • 9 Ogi

    11 3 Отговор
    А пък в сервиза на Мерцедеес, който е задръстен от дефектирали нови модели, ще те пожалят, Краско. А след 5 години ще вземеш това Пежо за 8-9 хил. лв. само насън. Мерц, а тебе няма дори да те коментирам. Не Пежото, а ти си на светлинни години от реалността, човече. С телескоп не те виждам.
  • 10 LWiAr

    5 10 Отговор
    Vsi4ki frenski koli sa kenefi, tova vaji i v pulna sila za pejo. bmw i mercedes sa na svetlini godini napred, a bas lovq che ogi nema s-clasa, deto e defektirala
  • 11 merc

    2 5 Отговор
    Доста си комплексари се навъдиха като теб Ogi.Въобще неразбираш за какво ти говоря.Карай си пежото и живей.Няма смисъл да се спори с теб.Някои ден ще го проумееш....
  • 12 Виктор

    6 3 Отговор
    този "merc" явно си кара 124-ката и е хванал Господ за опашката.
    Пежото е уникално!
  • 13 lud

    7 3 Отговор
    Тука виждам бандафенки на бмв и мерцедес че са хубави коли хубави са ама като видя някой да пише че пежо били боклуци просто ми идва да гръмна някой ! вии умници дет викате че пежо били пълни боклуци,изпитали ли сте го това нещо да ви са чупят колите или само слушате на село коментарите за колите които не можете да си позволите и само храните тука и само харесвате мерцедес и бмв защото шефа на селския хоремак имал някъв трошляк от 90-та година и вече голяма радост ? смешни сте чесно !
  • 14 lud

    6 2 Отговор
    LWiAr и ко искаш да ми кажеш че няма нито 1 с-класа коят да са е счупила или да е дала дефкт ли ? пфф я по-добре си стой в вас и си гледаи клиповете в Vbox7 и не са обаждаи че ако та чуят хората ша ти са смеят !
  • 15 merc

    5 4 Отговор
    Не казвам че пежо са боклуци(дори като дизаин правят много добри коли),но да се твърди,че е са по-добри от БМВ,Мерцедес или Ауди си е направо смешно.Казах за парите си е добра кола,но нищо повече.Качеството е пари.Това всеки го знае.Имаше тук и статия кои коли най-малко се развалят.Пежото не беше там и го казвам не да се заяждам или да твърдя,че е боклук,а че не по-добро от немските.Колко до колегата Виктор не карам 124–ка,няма да казвам какво карам,защото ми писна да слушам пубери,чиито бащи са си взели пежо и край това е колата...Колега lud може да не коментира моделите мерцедес от 90-те години,защото това са истинските мерцедеси доказалисе и до днес.Дори имат екстри които пежо и други марки поставяха чак след 2000г,ма чакай да не стана пак някой заклет фен на мерцедес.Вие тук се ограничавате единствено до колата на тате,после кой бил смешен.
  • 16 lud

    2 1 Отговор
    Merc не ме караи да споря с теб кои са ограничава с колата на тате защото спорът дълго ще продължи гарантирам ти го ! Пък вярно че парата определя лукса но надали ти имаш Мерцедес или БМВ за над 10-15 хиляди че да ми говориш ... карам 406 2001 година и мога да ти кажа че като я взех на пълен преглед не извади нито една грешка в електроника или нещо друго шокиращо ... не се е чупила глупавата като Хундай всеки случай... широка кола с страхотна возия много екстри и идеален 2.2 HDI двигател който грешка... затова не съм съгласен като казвате че Пежо е калпава кола !
  • 17 pimp

    3 1 Отговор
    еее lud , че аз като взех Кадета 1984г. преди 6 месеца , че и той не даде нито 1 грешка. Нали трябва да се ходи с нещо за риба , а това съм сигурен че е здрава машина , с Е-класата нестава в калищака!
  • 18 lud

    1 1 Отговор
    pimp карай си кадета от 84г. и не ми приказвай миришат ти краката да седнеш зад волана на кола над 1984 година !
  • 19 merc

    7 1 Отговор
    Че колата ми не за 10-15хил,вярно е.....:D,но не защото не мога да си позволя по-скъпа,дори имам възможност за доста над 15хил.(не се хваля или надувам),а защото невиждам смисъл в наливането на пари в кола,а и работа ми е такава че клиентите ми биха се одръпнали,ако ме видят с по-скъпа кола(манталитет).Парите си ги инвенстирам другаде.Радвам се за твоята кола,че е перфектна,но пък аз имам случай с точно такова пежо 406 само че бензиново.За първи път в живота ми видях дупка в двигателя и като попитах майсторчето,който ми е приятел какво е станало,той ми каза че мотовилката била изхвърчала.Това е реален случай.Сега незнам на какви километри е била колата и как е карана,но това беше направо уникално.Но както и да е,тук нестава въпрос за твоята или тази кола.Пак казвам че пежото за парите си е добра кола,но неможе да купиш ново пежо за 30хил, и да има вътре качествени материали например.Просто са друг клас автомобили,а тук ми ги сравнявате с Мерцедес или Audi.Приятел кара последен модел Партнер и мога да кажа приятна кола,но с качването вътре се вижда некачествената сглобка,а като тръгне се чуват паразитни шумове,а е на 40хил.км.
  • 20 Виктор

    2 5 Отговор
    Тук къде изобщо се споменава за Мерцедес или БМВ. Просто се коментира Пежото. Никой не го интересува БМВ-то. Там е друга класа.
    Но Пежото е компромис от жена качество и комфорт!
    Когато си купих Пежо, можех да си позволя и Е-класа и 5-серия, дори и Jaguar. Но след като еднах в Пежото ....там си останах. Това е кола със тил!
  • 21 lud

    1 1 Отговор
    чакайте бе хора , аз освен кадета имам и Mercedes-Benz E270 cdi 2004г. , който бие по всякакви показатели някакво 406 , нали ви казах , много запален рибар съм и немога да ходя с Е-класата за риба , на някои места има много драки и кадета е станал на гъз , ама не ми пука за него защото съм го купил за 750лв. , а Мерджана е 30000лв.
  • 22 mishlen

    4 1 Отговор
    Каквото и да говорим.....Пежо
  • 23 lud

    1 2 Отговор
    pimp като си написал коментар с мойто име на какъв се правиш ве цървул ? имам единствено 406 няяям никви мерцедеси Е270 или умрял Кадет 84' като твоя ... и ходя за риба да защото пежото ми е голяма кола и мога да сложа каквото ми трябва в него за да отида и да си почина някоя събота и неделя ... пък ти се комплексираш с тоз твоя умрелия Кадет защото даже и до някои рибарник не можеш да стигнеш с него ! аре караи си кошника с кеф и не пиши коментари с моя ник че да не ти извия тънкия врат нещастник такъв !
  • 24 pimp

    1 1 Отговор
    are probvai se ;]
  • 25 Ogi

    1 1 Отговор
    Мерц, не карам Пежо, бе човек. Немска кола карам. Но не защото исках това, а защото такава ми докараха. Въобще не държах на определена марка, а на 5 врати, среден мотор, добро състояние и прилична година. Не става дума за комплекси, а за реалност. Пежо е автомобил с класа и стил, пък ти ако щеш доживот карай Мерцедес.
  • 26 123

    1 1 Отговор
    izglejda mnog0 xubav
  • 27 merc

    4 0 Отговор
    ОК.Няма какво да коментираме повече,които иска да кара пежо,които иска Мерцедес.На кои кво му харесва,нали така.Важното е да сме културни на пътя.На мен мисълта ми тръгна от твоето изказване за разтроиството,което според мен не вярно.Както и да,аз съм до тук.Повече няма да коментирам.Нека всеки прави своя избор.
  • 28 --------------------------

    3 0 Отговор
    Излезе ли статия за автомобил , който не е произведен в Германия се започват едни обидни квалификации и коментари от рода на кенеф , трощка , боклук и т.н. От многото коментари в различните статии се вижда, че хората симпатизиращи на италиански,японски или френски автомобили пишат как дадената марка и модел им харесва. Докато привържениците на немските автомобили по-скоро плюят всичко що не е произведено в Германия. Може в материала да не се споменава нищо за немски автомобил, но те пак си пишат за тях и оплюват и обиждат останалите марки и техните модели.Незнам от къде я имате тая злоба и омараза след като карате най-хубавите автомобили (немските). Карайте си ги със здраве и им се радвайте както правят хората каращи алфа,пежо,рено,хонда,тойота,ситроен,волво и останалите ненемски марки автомобили.
  • 29 макс

    3 0 Отговор
    Аз пук карам ,,Авенсис,, и съм супер доволен.
  • 30 макс

    2 1 Отговор
    извинявам се ,,пък,,
  • 31 sex

    1 2 Отговор
    kolata e super ama ne moje da se meri s mercedes ili bme
  • 32 Xaxaxa

    0 2 Отговор
    Peugeot... Не правеха ли косачки тази? Защо се опитват да правят други неща, от които не разбират? :D
  • 33 bon4ev

    0 2 Отговор
    iako e no e pejo,v sravnenie s 5-ta na bmw e syper dale4e.
  • 34 -

    2 0 Отговор
    Scheiße... То тва немската секта да не види няква конкуренция,нещо със стил. Мили комплексирани мечтатели на тема ЧЕРНО-ЧЕРВЕНО-ЖЪЛТО, моля да се успокоите. Винаги ще има хора,за които Пежо е номер 1,а ФВ например е просто прехвален автомобил със здрави автомобили в миналото и посредствени скъпи колици ,които далече минават от народното в името Volkswagen. За мен (притежавал съм и от двете марки,а също и Ситроен,Волво,Форд Фиеста,Опел и др) Пежото ще си остане по-добро от ФВ винаги. С Мерцедес и БМВ 77777-ма серия няма да сравнявам,това е все едно да сравняваш Toyota Urban Cruiser с Toyota Land Crusier V8-просто са ралзични класове автомобили.
  • 35 sel4o

    1 0 Отговор
    откакто видях как s-класа '04 се самоунищожава марката мерцедес стана смешна за мен. заради някакъв тъп бъг в датчик на окачването глупавата кола си беше забила предната гума в калника - гумата беше препоръчан от производителя размер на оригинална джанта и глупавата кола както си беше паркирана с навит докрай волан се беше приземила през нощта и осъмна със смачкан калник :)
    ако не бяха камионите и автобусите мерцедес щяха да са фалирали
  • 36 Виктор

    0 1 Отговор
    Защо всеки сравнява с БМВ и Мерцедес?
    Ей това не мога да разбера....щом го сравнявате с тх значи е от техният клас ;)
  • 37 ВДТ

    3 0 Отговор
    Аз живея в Флорида от години като всяка година сьм в БГ,но преди 10 г.живеех в Германия,около 12-13години.
    И тогава и сега в САЩ продавам автомобили и само ще изразя общото мнение на световният автомобилен елит(официялно):за всеки автомобил си има куповачи,но по отншение на техниката наречена автомобил има една световна водеща сила и това не е нито САЩ,НИТО ГЕРМАНЯ а ЯПОНИЯ и в частност СУБАРУ и всички останали!
    Веднга го подкрепям с пример:някои да е виждал пелама на СУБАРУ„РОЛС РОЙ И някой други марки?!
    ПРОСТО ТЕ НЕ СЕ НУЖДАЯТ ОТ ТОВА!
    Аз сьм имал и карал само в БГ над 70бр.мои автомобили от 72 год.до 2000г.от всички европейски марки при това не над 5 години!?
    В Германия почти вьв всяка кьша има една,или повече немски коли за всеки ден и поне една луксозна японска кола!

    Коментиран от #41

  • 38 FXX

    4 0 Отговор
    пежо се е автомобил от където и да го погледниш. незнам какво са се събрали всички комплексирани мерцедесови фенове и ако не е мерцедес не е кола. чакайте бе стига се седели на стари лаври, мерцедесите не са това което бяха, пълни са със дефекти и остаряла техника. карай те си ги, но уважавайте и другите марки
  • 39 кукуто

    2 4 Отговор
    немски боклуци
  • 40 фен

    1 0 Отговор
    Карам 307 хди доволен съм много за сега човек трябва да кара това което му харесва затова има и толкова марки всяка има недостатъци и предимства аз си харесвам пажото супер автомобил
  • 41 иво

    0 0 Отговор

    До коментар #37 от "ВДТ":

    Никога няма да ги убедиш че Субаро е номер едно!Така ще си мрат-заблудени и неуки!Прост народ-слаба държава!