Last news in Fakti

20 Март, 2019 13:26 4 132 14

Вижте обновеното GLC Coupe

  • mercedes-benz-
  • glc coupe
Вижте обновеното GLC Coupe - 1

Фейслифтът на Mercedes-Benz GLC беше показан от марката на автосалона в Женева и беше един от акцентите на щанда им. Сега, от Щутгарт демонстрираха и най-продаваната си всъдеходна купе версия.

Вижте обновеното GLC Coupe

Иновацията впечатлява със същия набор от доработки, какъвто и при GLC, но с изключение на радиаторната решетка. Иначе обновлението носи и на GLC Coupe нови предни светлини, различни брони и стопове.

В салона се появява нов волан и виртуален приборен панел с 12.3-инчов дисплей. Що се отнася до двигателите вместо бензиновия двулитров M274 се появява мотор с индекс M264, който е с две мощностни характеристики - 197 или 258 к.с.

Вижте обновеното GLC Coupe

С тези нови агрегати се "труди" и електромотор с мощ от 14 коня, който помага при потегляне и доускорение. Във всички бензинови GLC-та се появява и 48-волтова ел. система.

Дизелът също е нов. Той е двулитров и е с мощност от 163, 194 или 245 к.с. Малко по-късно ще се появи и хибридна зареждаема версия, която ще може да изминава само на ток разстояние от 50 километра.

Вижте обновеното GLC Coupe


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    22 29 Отговор
    супер е колата, обаче марката ме отблъсква - ако беше същата кола с марка Дачия, или Лада например, веднага бих си я купил, защото са надеждни

    Коментиран от #10

  • 2 искамманемога

    10 20 Отговор
    Кой и защо би купил това не мога да проумея ?

    Коментиран от #9

  • 3 Разобирачов

    6 5 Отговор
    Бе не е лоша колицата, ама по-добре бензинка с фабрична газова, за 20 хиляди левас на 50 хиляди км я взимам веднага.
  • 4 АСАК

    19 4 Отговор
    идеално возило за джуклести и силиконови псевдо красавици с лош дъх и набъбнали хемороиди

    Коментиран от #11

  • 5 BENZ

    20 2 Отговор
    Красив е
  • 6 гост

    5 9 Отговор
    новият УАЗ HUNTER е яката машина
  • 7 ванката

    2 8 Отговор
    освен стоповете няма нищо ново

    Коментиран от #8

  • 8 Plameni

    8 1 Отговор

    До коментар #7 от "ванката":

    Фейслифт .Ти какво очакваш ?
  • 9 Гост 5

    6 4 Отговор

    До коментар #2 от "искамманемога":

    Ако някога поумнееш ,ще проумееш
  • 10 Крали Марко

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    Пожелавам ти тогава цял живот все Дачия да караш. От известно време много се радвам, че има марки като Рено и Дачия за такива като теб. В компанията в която работя на служебните рена и дачии вече им мина половината мандат, по всичко личи, че няма да повторим, но съм сигурен, че ти ще останеш верен на марката и за това ти желая да си жив и здрав още 100 години.
  • 11 АТМ

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "АСАК":

    Дъхът им е спермолинов, а пък хемороиди немат, щото там постоянно са в масаж
  • 12 Емил

    2 1 Отговор
    сектант-Много тъп галош си

    Коментиран от #13

  • 13 сектант

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "Емил":

    ти па шото си ален делон бате
  • 14 АзАз

    0 0 Отговор
    Преди година и половина тествах това и X6 на BMW. Външно ми харесаха супер много, но вътре, отзад е леко тясно и ниско. Компромиса да караш джип "купе". Возията на Мерцедеса беше доста добра, докато на BMW-то беше, като каруца. Нямам идея, дали беше от гумите, или защото беше "M" серия, но си беше не особено комфортно. Информационната система на X6 изглеждаше много по - приятно и следваше добре линията на дизайна на кокпита. За съжаление дисплея на Мерцедеса стоеше в средата на купето, като залепен с дъвка евтин китайски таблет. Изобщо, ама изобщо не ми допадна, като визия и честно казано изглеждаше откровено евтино, което е срамота за толкова скъп автомобил. Като добавим и значително по - високата цена от на седаните лично за мен нито един от джиповете не беше подходящ избор. Поздрави!