Last news in Fakti

25 Март, 2019 13:58 4 190 4

Skoda Kodiaq става пикап

  • skoda-
  • kodiaq-
  • пикап

Екип от 35 студенти от професионалната школа по машиностроене на Skoda и сътрудници от техническия, дизайнерския и производствения отдел на чешката марка разработват пикап на базата на кросоувъра Kodiaq. Готовият автомобил ще бъде представен през лятото.

Това е шестият студентски проект на Skoda. Над пикапа се трудят младежи на възраст между 17 и 20 години, които са получили задачата да създадат модерно возило с експресивен дизайн.

Предишният студентски проект на чешкия производител бе крос-кабриолет на базата на Karoq. Преди това възпитаници на професионалната школа по машиностроене на Skoda представиха двуместен Citigo, пикап Fabia, купе Rapid Spaceback и електрическо бъги на базата на Citigo.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    24 2 Отговор
    Даа, марка, която влага в новото поколение инженери има бъдеще.
  • 2 Boxer

    16 3 Отговор
    В случая готиното е че правят съпричастни студентите си към нещо което има шанс да влезе в производство . А, нашите университети какво предлагат ? Ама то и производство трябва да има... Господа управляващи, да кажете нещо ?
  • 3 сектант

    0 12 Отговор
    ако ще и мечка да става, блят, циркова, блят, на колело, блят, едноколесно да го язди, сука блят
  • 4 Ицо

    5 0 Отговор
    Аз правя кабелния комплект за Шкода