9 Април, 2019 11:25 9 804 19

Mercedes с трети модел от евтините AMG-та

  • mercedes-benz-
  • cla-
  • 35 4matic
Mercedes с трети модел от евтините AMG-та - 1

Подразделението Mercedes-AMG разсекрети третия модел от бюджетното семейство AMG, като иновацията е обозначена с индекс CLA 35 4Matic. Купеобразният четириврат автомобил разполага с основните възли и агрегати на A35.

Mercedes с трети модел от евтините AMG-та

В оборудването впечатление правят кормилното управление, което е с променено предавателно съотношение, AMG-генерацията с активни клапи и мултимедийният комплекс MBUX, който е разработен от българското подразделение на компанията Visteon.

Mercedes с трети модел от евтините AMG-та

От стандартния CLA, версията AMG CLA 35 4Matic се отличава с увеличена якост на каросерията. Под капака е монтиран двулитров турбомотор с мощност 306 конски сили и с максимален въртящ момент 400 Нм.

Mercedes с трети модел от евтините AMG-та

Агрегатът работи съвместно със седемстепенна роботизирана трансмисия с два съединителя, като пиковият момент се предава през нея и на четирите колела. Моментът може да се предава до 50 % към задната ос.

Mercedes с трети модел от евтините AMG-та

От 0 до 100 км/ч Mercedes-AMG CLA 35 4Matic ускорява за 4,9 секунди (с 0.1 сек. по-бавно от седана A 35 4Matic и с 0.2 сек. по-бавно от хетчбека) и достига максимална скорост 250 километра в час.

Mercedes с трети модел от евтините AMG-та

Още нещо интересно е свързано с модернизираните спирачки, които разполага с четирибутални фиксирани супорти отпред и с "плаващи" еднобутални спирачни апарати отзад.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    12 19 Отговор
    ама друго си е една евтина дачия дъстър вместо това такси

    Коментиран от #16

  • 2 бай Иван

    14 2 Отговор
    и какви пари е тази евтинийка?

    Коментиран от #4, #17

  • 3 Авто спеца

    5 2 Отговор
    Спестили са капака на таблото над плазмата
  • 4 КОНТРАТА

    14 4 Отговор

    До коментар #2 от "бай Иван":

    Само 70-80се иляди €!

    Коментиран от #11

  • 5 jap

    3 10 Отговор
    За да спестят най вероятно е с Ренде мотор.

    Коментиран от #6

  • 6 Гост

    9 4 Отговор

    До коментар #5 от "jap":

    Те така и вашите "велики" Nissan-чета и Mitsubishi-та са само дизели от Рено. Даже сглобката им сигурно е еднаква отвътре

    Коментиран от #8

  • 7 Brabus

    5 2 Отговор
    Супер си е колата.
  • 8 jap

    7 5 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Прав си.Даже скоро ще има Nissan GTR-1.5dci.
  • 9 Grizanko

    6 14 Отговор
    Само да съм чул някой дя кажеш мерцедес и всичко останало. Един таблет 2 нови стопа и то грозни като на останалите и ето ти нов модел.. Никва иновация от към дизайн по скучни коли от 2010 до 2020 никога е нямало! Нито може да познаеш коя какъв клас е всички ся едни и същи вътре и вън. Ауди са същите само бмв прави по различни като дизайн коли
  • 10 Plameni

    9 6 Отговор
    Мерцедес и всички останали важи в пълна сила и за Mercedes AMG CLA 35 4Matic
  • 11 Гост 5

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "КОНТРАТА":

    Малко си се олял. А45 струва 50000 €
  • 12 гощо

    1 4 Отговор
    Последните 15г тази марка е много капризна и проблемна! Абе ще си го кажа с точните думи-трошляк голям! Личен опит от не една кола! Говоря за коли копувани от магазина не за втора ръка на милион км. Леки коли ,джипове,бусове тотални боклуци!

    Коментиран от #13, #15

  • 13 Plameni

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "гощо":

    Сподели конкретно какви проблеми си имал .Модел,цена,километри,разходи,къде са обслужвани.Малко това което си написал изглежда, като свободно съчинение.
  • 14 годечанин

    1 0 Отговор
    ефтина била ,абе они доматите у магазин фреш стана 1кг.5лв ,а тоя па му била евтина ,евтина за германците ,тия там швабите си взимат добри заплати и пенсии ,журналиста ,аре като са е била ефтина ,що неми купиш една а ,па чете запомним цел живот с добро бе мушморог.
  • 15 АМG

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "гощо":

    така лиии,значи ти си играл на тука има тука няма ,специялно за AMG нема как да стане брато ,защото това и BRABUS си се правят само и единственно в германия ,за обикновенните модели да ,ако е произведена в малта или египет и индия ,тогава може ,а ти сигурно си попаднал на тях.
  • 16 АМG

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    сектанте ,твоита кошница никога неможе да е такси ,а това може даже и да е полицеиски патрул ,защото може да издьржа на напьна ,дрьстьра подкараш ли го на такси ,догодина го вижда у кофата за боклука си го изхвьрлил.,за логан може или лодги но дрьстера в никакьв случаи забрави просто .
  • 17 Хайл

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "бай Иван":

    600 лв на белканто 😉
  • 18 Пак аз

    0 0 Отговор
    Газова може ли да се сложи,обикновенна че няма пари за инжекционна

    Коментиран от #19

  • 19 АМГфен

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Пак аз":

    Директно впръскване! Не е невъзможно но е безмислено!