Last news in Fakti

19 Април, 2019 11:34 4 901 6

Пироман подпали 13 коли посред бял ден (ВИДЕО)

  • пироман-
  • палеж-
  • пожар

Млад мъж с психически проблеми подпали повече от десет автомобила на оживена улица в канадския град Едмънтън, съобщава Toronto Star. 22-годишният Малис Сътън се разхождал с туба с бензин в ръка, поливал колите и ги палел.

Във видеозапис от инцидента се вижда как пироманът жестикулира заплашително срещу минувачите, които се опитват плахо да му попречат. Сътън пресича пред червен Ford Escape, излива бензин на предния му капак и го възпламенява.

Секунди по-късно мъжът хвърля тубата, забързва крачка и влиза в кафене. По петите му обаче тръгва здравеняк с шарена риза, който го обезврежда до пристигането на ченгетата.

От едмънтънската полиция съобщават, че Сътън е подпалил общо 13 коли, повечето от които са били паркирани. При нападенията не е пострадал никой, но на пиромана е предявен дълъг списък от обвинения, сред които палеж на чуждо имущество и заплаха за живота и здравето.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър Петров

    13 3 Отговор
    Сега СЕКТАНТ ще напише "Ако беше дъстър нямаше да го запалят" или "Ако беше дъстър щеше чалмата да му се поклони и да го подмите с уважение"

    Коментиран от #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Моше лихваря

    3 2 Отговор
    За разлика от тук,Сътън дълги години ще бъде гадже я на Мануел,я на Алехандро или пък на Джамал.В Северна Америка секса е позволен в джеила.

    Коментиран от #4

  • 4 Опа

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Моше лихваря":

    Ох боже а тука не е така. Затвора е пълен с педерасти. Има си двойки има си и общи педали. Има и травестити , всичко си има в нашите затвори. Ако не вярваш питай някой който е бил там или някой познат пазач. Косата да ти настръхне
  • 5 Мунчо

    4 0 Отговор
    Тоя надали ще лежи в пандиза.По скоро в психиатрия стига там да не му дадат запалка.
  • 6 АLFA Q 4

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Петър Петров":

    АМИ НЯМА
    ЧОВЕЧЕЦА Е ПАЛИЛ САМО АВТОМОБИЛИ