Last news in Fakti

1 Май, 2019 12:00 2 746 7

Исторически тийзър на новия Corvette (ВИДЕО)

  • chevrolet-
  • corvette
Исторически тийзър на новия Corvette (ВИДЕО) - 1

Компанията Chevrolet публикува едно интересно видео, представляващо тийзър на новото осмо поколение на култовата им кола Corvette. Във видеото се виждат много любопитни експериментални средномоторни прототипи, като състезателния GS-II и концепта Indy, а така също и тестови образец на новия спорткар.

Във видеото Chevrolet се обръща към историята и показва и други знакови автомобили от миналото с интегрирани в тях уникални технологии, обединени под името Chevrolet Engineering Research Vehicle (CERV). Публичната премиера на Corvette C8, който за първи път ще смени предномоторната си схема със средномоторна, е насрочена за 18 юли тази година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХХХ

    11 12 Отговор
    Прилича на Ягуар xj220 с дизайн отпреди четвърт век

    Коментиран от #4, #5

  • 2 Boxer

    8 3 Отговор
    Верно исторически, аз освен ретро модели и нещо дето се мярна за 1 стотна, нова кола не видях.
  • 3 авто фен

    8 2 Отговор
    Тоя Шевролет изглежда по-спортно от всички сегашни спортни купета на пазара,които първо са по-високи заоблени табуретки и второ са с много недодялан дизайн - масивни предници и задници,малки прозорци като танкове. Спортната кола не трябва да прилича на спортен танк,а да е ниска,широка, нисък център на тежестта,аеродинамична,а не недодялано масивна с предница на локомотив като сегашните мерцедеси,бмвета спортните им купета.Само Ауди от германските правят аеродинамично изглеждащи купета. Къде са старите Тойота Супра или Селика - отлични спортни купета. Къде е уникалния Honda NSX от 90-те. Да,новият е също хубав, но старият е направо уникално нисък и спортен. Прекрасните Mitsubishi Eclipse.
  • 4 Голям Слон

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "ХХХ":

    ...при това поразително.
  • 5 Никой

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "ХХХ":

    Това е CERV III, показана 2 години преди xj220, образовайте се малко.
  • 6 Коментара

    2 0 Отговор
    Аз интересно нещо в този клип невидях.... Виж ако го гледаш фрейм - по фрейм може и да видиш нещо, но не е сигурно. Аман от творчески и мозъчни клизми.
  • 7 Оня

    1 0 Отговор
    "Уважаеми дами и господа журналисти" вие в България ли се намирате и пишете за публика четяща на български език.Какво според вас ще рече "тийзър"на български език???
    Къде е редактора???