Last news in Fakti

18 Май, 2019 10:40, обновена 19 Май, 2019 10:54 8 238 14

Луда автомобилна надпревара в София - финалите

  • луда надпревара
Луда автомобилна надпревара в София - финалите - 1

Луда надпревара е зрелищно шоу със собствени ръчно направени автомобили, в което пилотите трябва да покажат завидни шофьорски умения и стратегия за избягване на ударите на съперниците. Последният останал на ход е победител.

В новия сезон, който стартира вчера, а днес (неделя) са финалите в София, околовръстен път до Симеоново организаторите са подготвили борба на марките. Дългогодишното съперничество на германските марки BMW, Audi и Mercedes-Benz се пренася на арената.

Луда автомобилна надпревара в София - финалите

Ford и Opel също ще решат своя спорт на бюджетните марки, френските Renault, Citroen и Peugeot излизат срещу италианските FIAT и Alfa Romeo, а японските марки, пословично известни със своята надеждност, трябва да се докажат срещу германците от VW, а след това срещу всички.

Атрактивно каране на мотори (стънт шоу) и чудовищен джип, който преминава през автомобилите ще бъдат само част от изненадите, които ще видите, ако посетите събитието. Финалните битки са днес от 16 часа. Едно истинско риалити шоу без нагласен финал с много емоция и адреналин.

Луда автомобилна надпревара в София - финалите


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Random

    30 31 Отговор
    Тия са за трепане, аман от идиотщини.

    Коментиран от #10

  • 2 Бай

    52 16 Отговор
    големи хамериканци станахме само простотията копираме от тях !!!Ура да живее демокрацията упадъка и ниската култура загуба на ценности и внос на емигранти !!!сган!!!

    Коментиран от #7

  • 3 Митко Палаузов

    39 4 Отговор
    Май има прекалено много ноФ Фнос на Горубляне и трябва да се разчисти място за нови таралясници.
  • 4 Random

    19 9 Отговор
    Няма ли кой да ги взриви тия бе?

    Коментиран от #12

  • 5 САП

    32 4 Отговор
    Спокойно хора. Да вървят там да се блъскат и трошат, и избиват излишния адреналин. Така по пътищата ще има по-малко идиоти.

    Коментиран от #6

  • 6 Марто

    19 4 Отговор

    До коментар #5 от "САП":

    То това е идеята на шоуто
  • 7 Stef

    11 27 Отговор

    До коментар #2 от "Бай":

    И като напишеш 'Хамериканците' се чувстваш велик и удовлетворен от себе си, че си проявил омраза. И най-вече си демонстрирал култура, за разлика от омразните ти лоши "Хамериканци".
    Жалка и нищожна личност си ти. Руско мекере !
    Продължавай с "Хамириканската" си злоба.
  • 8 Осеймсе процента

    27 11 Отговор
    Безмозъчно забавление за безмозъчна публика - татуирани чесъни и изрусени силиконови бръмчалки.
  • 9 Японеца

    11 13 Отговор
    Вместо да плюете, отидете пред блока да сваляте ръжда от жигулката
  • 10 Реалист

    17 14 Отговор

    До коментар #1 от "Random":

    какво ти пречат хората бе - никой не те дърпа насила да ходиш. ТОВА ДА НЕ ТИ Е ДЕВЕТОСЕПТЕМВРИЙСКА МАНИФЕСТАЦИЯ ОТ СОЦА. Пфуууу, само мрънкащи пенсионери в тоя сайт. Един харесва балет, друг коли, трети жени... Много добре са РЕШИЛИ. сЕГА АКО НАПРАВЯТ И ЕДНА ОФИЦИАЛНА ПИСТА ЗА ДРАГ И ДРИФТ ЩЕ Е ОЩЕ ПО-ДОБРЕ. Поне хлапетата ще разберат че бмв-то е адреналин и УМЕНИЕ.
  • 11 Ицо

    3 6 Отговор
    Вчера беше супер. Днес отивам пак.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 решителен

    1 3 Отговор
    Никой на сила никого не кара да го харесват, имаш ли в кръвта си бензинче там ти е мястото, а не по пътищата. Първо да се пробват там и след това по улиците. Шоуто е само за ценители на коли и АДРЕНАЛИН

    Коментиран от #14

  • 14 Random

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "решителен":

    Големи ценители, само трошат идиотите му с идиоти. Да вземат да направят нещо, в цивилизованите страни се организират състезания на писта всеки уикенд, драг през седмица и др. Само тука някакви трошат коли и им викаш "ценители". Ти пикам на ценителите.