Last news in Fakti

30 Май, 2019 11:46 13 970 23

Golf VIII ще се прави само в Германия, а базовият няма да се продава в САЩ

  • volkswagen-
  • golf-
  • viii
Golf VIII ще се прави само в Германия, а базовият няма да се продава в САЩ - 1

Осмото поколение на най-продаваното VW се очаква да се появи тази година, но още преди появата му стана ясна една неприятна изненада. Неприятна е за почитателите на Golf отвъд Океана и по-конкретно в САЩ, защото по всяка вероятност там ще се продават само наточените модификации GTI и R.

Базовата версия няма да се продава в САЩ и като цяло германците ще ориентират най-евтините си модификации основно за Европа. В САЩ няма да се продава и комби версията на Golf. Освен това, по още непотвърдена информация, новите Golf-ове GTI и R ще започнат да се продават в САЩ от началото на 2022 година.

Golf VIII ще се прави само в Германия, а базовият няма да се продава в САЩ

Бюджетни изпълнения на Golf VIII обаче ще се продават в Канада, защото там в момента това са най-продаваните модификации и дилърите едва ли ще се откажат от базовите версии на новото поколение. С появата на новото поколение на Golf, серийното производство на всички версии и модификации ще бъде изцяло пренесено в заводи в Германия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 GOLF R

    39 33 Отговор
    ето това е истината. Немска кола в германия! Не някаква италиано американо френска ч***я където до 100 000 километра е брак

    Коментиран от #7, #14

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Анти милиционер

    20 25 Отговор
    Много важно. Аман от тъпа пропаганда - явно паднаха продажбите на таралясника и облъчват простата рая с тъпотии.
  • 4 пейо

    66 3 Отговор
    Хората вече 8-мо поколение правят, а ние в България се радваме на 4-то. Даже го смятаме за нова кола.

    Коментиран от #17

  • 5 Ввв

    30 4 Отговор
    О,милите те хамериканци,само наточените версии за тях,а за простолюдието в Европа 82 к.с.бензин...отвратително

    Коментиран от #8, #13

  • 6 Немец

    16 18 Отговор
    Нищо немско няма в немските марки ... но щом си вярват феновете - значи има смисъл от подобни "новини". Аз и тук познавам хора, които си купуват нови такива коли ... и да ви кажа, не са най-блестящите умове, които познавам. Та пропагандата през 90-те явно още жъне успехи )
  • 7 ценител

    17 17 Отговор

    До коментар #1 от "GOLF R":

    Ъмм, съмнява ме да се откажат от жалките TSI-ки (За Европа. В САЩ не ги виждам да го продават с такова двигателче, че на дълъг път може и 2л/1000км масло да хвърля), така че където и да ги произвеждат, все ще добутват със зор до 100 000

    Коментиран от #9, #11

  • 8 куку руку ку

    11 9 Отговор

    До коментар #5 от "Ввв":

    Ами то в америката са само бързи и яростни и няма кой да купува бавните тарги.
  • 9 GOLF R

    22 13 Отговор

    До коментар #7 от "ценител":

    имам голф 7 R и не мисля, че имат проблеми бензиновите им двигатели, поне аз не съм имал нито един проблем до момента (на 93000 км е)

    Коментиран от #18

  • 10 Притрябвало им е

    13 4 Отговор
    Че зако им е в щатите и без това Джета има в пъти повече продажби като със същото оборудване и двигател струва доста по-малко и е Голф с размерите на А4 което донякъде заличава предимството на още по-скъпото Голф комби
  • 11 Брат ми

    16 9 Отговор

    До коментар #7 от "ценител":

    Имаш грешка.Предишния проблемен TSI през 2018 беше най накрая махнат.Новият мотор беше похвален дори от зам .директорът на BMW...който го нарече ( Забележителен турбо двигател)
  • 12 АзВечеСъмТе

    13 20 Отговор
    Фолксваген като цяло така и не измислиха нещо стойностно и ново в тия голове. Нов модел пък като погледнеш вътре разлика почти никва, да не говорим за усъвършенстване... Караме японски машини за сега

    Коментиран от #21

  • 13 kjl

    11 7 Отговор

    До коментар #5 от "Ввв":

    Хората сами си печатат парите и сами решават колко да задлъжнеят. Не е луд тоя дето яде баницата. Луд е останалия свят който им позволява това.
  • 14 гост

    16 3 Отговор

    До коментар #1 от "GOLF R":

    Ако имаш време и пари за хвърляне , разходи се до "немските" заводи да разгледаш !!!! Ако видиш "немец" дори от "бригадирите" на поточните линии , значи си за очен лекар !!! А машините и технологията навсякъде са еднакви , още повече от една и съща марка !!!!

    Коментиран от #16

  • 15 Lll

    12 5 Отговор
    Тая кошница почти не се различава от шестицата, камо ли от седмицата. Сега с тия трицилиндрови малолитражни двигателчета и гаранцията трудно ще изкара без повреди.
  • 16 GOLF R

    7 2 Отговор

    До коментар #14 от "гост":

    еми много ясно - да не сме вдигнали берлинската стена за да не минават турчолята. Нека да не забравяме, че именно заради тия закони има толкова много българи в чужбина и издържат семействата си оттам.

    Коментиран от #19

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 LGV

    6 7 Отговор

    До коментар #9 от "GOLF R":

    Моя е R-TDI на същите км и съм много доволен!👍👍👍
  • 19 гост

    10 8 Отговор

    До коментар #16 от "GOLF R":

    Ти законите ги остави , не ти пречат !!!! Ама спри да плямпаш глупости за "немска кола , произведена в Германия" , хахаххаха !!!! Такива няма отдавна и с нищо не се различават от тези произведени където и да е по света !!! Дори самите германци вече не се напъват да плещят такива работи , щото стават за смях !!!

    Коментиран от #20

  • 20 NESHTOTO GTi

    4 6 Отговор

    До коментар #19 от "гост":

    Смешника- от село с мнение за най големите в света за автомобили
  • 21 NESHTOTO GTi

    6 4 Отговор

    До коментар #12 от "АзВечеСъмТе":

    Ти нищо няма да измислиш няма и да имаш нищо истински като Голф!!! семкаджия си и го знаеш!!!
  • 22 262

    4 3 Отговор
    И какво от това че ще се прави в Гемания,след като 85% от работниците в завода са турци и тем подобни.Немците само контролират,а бачкаторите са от "новите немци".
  • 23 ВБА

    2 0 Отговор
    Докато не се роботизира производството на автомобили на 100% проблеми, ще имат всички производители, както е сега....Аз залагам на японците да са първи в това отношение, така де след 6-12 години. Колите вече не са това, което бяха преди години. Сега определени части и агрегати така са изчислени, че да издържат в пъти по малко от преди години, но това не е само при колите, а почти при всичката произвеждана техника независимо, кой е производителя. За пример пералня АЕГ(300 об/мин.) е на 35години, и все още работи перфектно без да е сменяно нищо по нея.... Така де за сравнение преди и сега. Вече и цената не играе такава роля за качеството, но кой е решил да се набутва негова си работа.....Е единствено е лукса, за който дали си заслужава да се дадат толкова пари при купуване и след това. За всеки влак си има пътници?!... Ха, със здраве и умната!