3 Юни, 2019 10:55 4 480 9

Hummer се завръща? GM разработва конкурент на Jeep Wrangler

  • hummer-
  • hx-
  • jeep-
  • wrangler
Hummer се завръща? GM разработва конкурент на Jeep Wrangler - 1

Непрекъснато растящата популярност на новия Jeep Wrangler не дава покой, както на Ford, така и на General Motors. От синия овал вече са готови с възраждането на своя модел Bronco, който отново ще е с ретро форми и ще се представи на пазарите, като пряк конкурент на Wrangler.

Сега стана ясно, че и GM се е заел сериозно със задачата да възроди бранда Hummer. Решението не е учудващо, защото статистиката показва, че през изминалата 2018 година продажбите на Jeep Wrangler достигат рекордни показатели - 240 032 екземпляра.

Hummer се завръща? GM разработва конкурент на Jeep Wrangler

Информацията за възраждане на Hummer дойде от изданието GM Authority, които са засекли два Wrangler-а дълга база на полигон на GM в Милдфорд. Автомобилните производители често тестват преки конкуренти, преди да започнат работа над своя модел.

Според слуховете, General Motors разглежда възможността да инвестира сериозна сума от милиард долара в един от заводите си, където в момента се правят пикапите Chevrolet Colorado и GMC Canyon.

Новият Hummer може да бъде направен на тяхната база, което означава, че той отново ще е на рама. Идеята GM да създаде конкурент на Wrangler датира от 2008 година, когато беше представен концепта HX.

Hummer се завръща? GM разработва конкурент на Jeep Wrangler


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ицо Багера

    7 7 Отговор
    Дай Боже! Върл фен съм на модела. Ще бъда един от първите кандидати за покупка! :)

    Коментиран от #2

  • 2 Пръч

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ицо Багера":

    Евала от мен баце, щом може да си го позволиш!!!!
  • 3 004130

    12 3 Отговор
    Н1 беше добър, ама Н2 и Н3 са пълни боклуци с евтина пластмаса по интериора, кофти сглобка и калпави двигатели и трансмисии.

    Коментиран от #5, #6

  • 4 123

    6 9 Отговор
    неможе да стъпи и на малкия пръст на дъстера
  • 5 Moше лихваря

    7 3 Отговор

    До коментар #3 от "004130":

    Абе май лицемерието е натиснало само Европа,тоя кюп сигурно е с 6литров,v8 и най вероятно харчи 25л на сто.Но само в Европа са уж загрижени за замърсяването с измислени мотори 1л с2,3 турбота.
  • 6 майстора

    9 2 Отговор

    До коментар #3 от "004130":

    Много правилно ...H2 и Н3 са корено различни от култовия Н1 ....направо бяха пълен резил този дето сега го замислят Н4 или както ще го кръстят там също няма да има общо с оригинала ...просто ползват името ...или с други думи маркетинг !!!

    Коментиран от #7

  • 7 Християн

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "майстора":

    Колеги не е точно така както си мислите. Наистина по качеството е можело малко повече да се постараят, говоря по отношение на пластмасата. По отношение на шаси и сглобка е като камион. Тествах един H3 извън терен, голямо животно е.

    Коментиран от #8

  • 8 майстора

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Християн":

    Може да говориш само ако си направил съревнование с единицата
  • 9 Фермер

    0 0 Отговор
    Аз съм фен на вранглера, но това изглежда уникално добро.