Last news in Fakti

24 Юни, 2019 10:15 4 433 4

Volkswagen за превоз на престъпници

  • volkswagen-
  • transporter-
  • полиция
Volkswagen за превоз на престъпници - 1

Семейството на бусовете на VW, известно с името Transporter беше попълнено от още един член. Става дума за специална версия, предназначена за полицията, която има за задача да превозва престъпници.

Volkswagen за превоз на престъпници

Автомобилът е станал доста по-комфортен в предната си част, където се возят полицаите, но това съвсем не се отнася до задната, в която се возят задържаните. Там основно внимание е обърнато на сигурността.

Volkswagen за превоз на престъпници

Специфична окраска, 100-ватова сирена и сини лампи са отличителните външни черти на новия полицейски бус. В задната част е монтирана специална клетка, а с цялостното преоборудване на Transporter-а се занимава британската фирма Safeguard SVP.

Volkswagen за превоз на престъпници

Освен предните две места, отзад са монтирани още две, които са обърнати с гръб към движението. Те са пред въпросната клетка и служат за конвоя, придружаващ задържаните. Самата клетка е и с пластмасови седалки от двете страни.

Volkswagen за превоз на престъпници


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bull

    10 2 Отговор
    Да разбираме, че ще си произвеждат сами бусовете в който ще ги возят шефовете им. По-големи преснъпници от тях надали има
  • 2 Цецо Цв

    7 0 Отговор
    Бойко ми е поръчал един, лично за мен.
  • 3 Чокумба

    8 1 Отговор
    Доганомобил
    Бойкомобил
    и Курнелиомобил

    3 в 1
    муахахахаххахх
  • 4 Герги

    5 1 Отговор
    Не че нещо, ама не е ли за превоз на затворници?!!!За "превоз на престъпници" звучи все едно е маршрутка за бандити!!