Last news in Fakti

24 Юни, 2019 16:41 16 025 20

Най-добрите немски коли на възраст до 3 години

  • употребяван автомобил-
  • втора ръка-
  • класация

Германското автомобилостроене винаги е било на почит в страните от Източна Европа. Мнозина вероятно биха възразили, че реномето на немските коли се крепи на отминала слава, но това не влияе особено на популярността им на вторичния пазар.

Руският портал Daily-Motor състави класация на най-добрите употребявани германски модели на възраст до три години. Рейтингът е разделен на класове, като за лидер във всеки от тях е избрана най-удачната комбинация между качества и цена.

5. Audi A3


Един от най-малките представители в компактния клас - особено в сравнение с други европейски предложения - блести с надеждност, комфорт и отлична управляемост. Стоманената каросерия осигурява високо равнище на безопасност. Окачването е твърдо. Особено внимание заслужава 2.0-литровата турбодизелова версия с мощност 150 к.с. и максимален въртящ момент 320-340 Нм, която харчи около 4.5 литра на 100 км. От Daily-Motor определят A3 като здрава и икономична кола, идеална за града.

4. Volkswagen Polo


Един от лидерите по продажби в субкомпактния клас на европейския пазар печели точки с прибраните си габарити, ниския разход на гориво, приемливата цена и маневреността. Безопасността е на ниво, а каросерията е поцинкована, така че проблеми с корозията са изключени освен в случаите на калпав ремонт след удар.

3. Volkswagen Golf


Компактният клас неслучайно носи името на този модел. Golf се смята за един от най-сполучливите семейни автомобили в историята, динамичен и солиден избор за всеки, който има деца. Модулната платформа, на която е построен бестселърът на Volkswagen, позволява намаляване на теглото и разхода на гориво. Също като при Polo каросерията е поцинкована, така че ръжда може да се очаква най-рано след 10 години.

2. Volkswagen Touran


През последните години по-просторният роднина на Golf редовно заема призови места в класациите за надеждност и продажби в класа си. Седемместната модификация е идеално решение за по-големи семейства. Отличава се с много добра управляемост, практична конструкция и здравина.

1. Audi Q7


Мощните двигатели, прекрасните ходови характеристики и богатото оборудване превръщат голямото SUV на Audi в лидер в сегмента. Надеждността също заслужава висока оценка. Q7 изобщо не е евтино удоволствие, но моделът оправдава цената си, още повече, че е по-евтин от конкуренцията.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честито

    37 9 Отговор
    На 3 години и на 250 000 км или с някой ''сладък'' удар, който е ремонтиран в Полша.
  • 2 Реклама

    75 14 Отговор
    Стига глупости реклама на ВАГ

    Коментиран от #11

  • 3 Учуден

    66 13 Отговор
    Нали 5 коли, тука виждам само 5 голфа

    Коментиран от #7, #12

  • 4 Алфа Ромео

    55 3 Отговор
    По-полезно за БГ щеше да е най-добрите коли до 30 годишна възраст.
  • 5 Алфа Ромео

    35 8 Отговор
    Вие сериозни ли сте всички световни класации посочват японски и корейски марки в момента, тва трябва да е от Ауто Билд рекламния агент на ВАГ.
  • 6 да бе

    28 12 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Компактният клас неслучайно носи името на този модел. Golf ==== Авторе, с изключение на теб, 3-ма от Перник и още 2-3 ма из българия, никой никъде по света не нарича този клас така.
  • 7 ivan ti

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "Учуден":

    А де ?!!!
  • 8 Не мерси

    35 13 Отговор
    Най-добрите немски коли на възраст до 3 години. Еми те толкова им е ресурса на тия боклуци. След това караш и ревеш

    Коментиран от #9

  • 9 Пепа

    14 17 Отговор

    До коментар #8 от "Не мерси":

    Половин България кара стари VW, Audi и Шкода, при това повечето на 15+ години, той вика, че до три години карали... Значи тия (привидно) бедняци всъщност не са бедняци, а са такива богаташи, че могат да изтържат тооолкова скъпи коли за поддръжка, но карат тези стари коли само от особнячество и за да са по-интересни.

    Ей, това завистта към успешните е ужасно грозно нещо!

    Коментиран от #13, #15

  • 10 ЕЛЕМЕНТАРНА РЕКЛАМА ОТ VW

    12 6 Отговор
    КАКВИТО ВСЪЩНОСТ СА АВТОМОБИЛИТЕ ИМ..
  • 11 винкело от перник с гоуфо

    13 6 Отговор

    До коментар #2 от "Реклама":

    нееее на ваг , това е реклама на перник
  • 12 винкело от перник с гоуфо

    7 3 Отговор

    До коментар #3 от "Учуден":

    гоуфо я ,нали е народен автомобил , ти ако сакаш си купи пьрдинг

    Коментиран от #14

  • 13 Алфа Ромео

    16 3 Отговор

    До коментар #9 от "Пепа":

    Успешен в БГ на 95 % е равно на подходящи връзки, корупция и продажност, ДОКАЗАНО НА 100 %!
  • 14 винкело от перник с гоуфо

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "винкело от перник с гоуфо":

    извинете,искаш да кажа ,пьршинг
  • 15 Ами

    10 2 Отговор

    До коментар #9 от "Пепа":

    Под кара имай предвид до кафето. Или мола. Зареждам доста пътни помощи които ходят до Гърция да им прибират колите. И все са уж яки над поне 5к цена. Иначе хвърлят номера и бегат
  • 16 Немско

    18 9 Отговор
    Кои са най-добрите немски коли има значение само за идиот, решил че непременно трябва да си вземе немска кола, без да разгледа останалите производители на пазара - италиански, френски, японски, шведски, и т.н. За всички останали няма значение.
  • 17 Ккк

    4 1 Отговор
    До 3г,а защо не направят класация до 1г
  • 18 ar146ts

    9 8 Отговор
    Имах москвич 412 нов купен от мототехника.До 5 година нямаше никакави проблеми,въпреки че имаше доста километри по черни пътища.Ако тези немски най-добри автомобили минат по пътищата където е вървял москвича,гарантирам,че до 1 година ще влязат в бокса за ремонт.Какво ми рекламират 3 годишни коли,дайте резултати след примерно 13г.
  • 19 Townboy

    10 3 Отговор
    То и без това ресурсът на автомобилите на ФАГ е от 3 до 5 години или 150 хил. км. На старо или японска или ако не стигат парите Пежо. Немските бангии са пълен боклук след 2003г.
  • 20 Ем Гог

    4 1 Отговор
    От~ 15-18г.почти всички масови коли планирано станаха еднодневки. 🏳️‍🌈 Все още не е така при половината Японски и Корейски марки.