Last news in Fakti

25 Юни, 2019 10:22 4 373 6

Първо изображение на новия Defender

  • land rover-
  • defender

Снимка на дигиталния приборен панел на новия Defender разкрива външността на всъдехода, докато от Land Rover всячески се стараят да запазят дизайна в тайна до премиерата през септември. Изображението бе публикувано в няколко интернет форума, посветени на марката и скоро се появи в Twitter.

Това е вторият теч на визуална информация за Defender в рамките на едно денонощие. Малко преди да се появи снимката с уредите на новия модел датският производител на играчки Lego показа опаковката на негов умален модел от серията Technic.

Както се и очакваше, Defender ще запази ръбестите си форми, но те ще бъдат леко загладени. Впечатление на снимката правят белият покрив с остъкление в задната част и вертикалният вентилационен отвор на предния калник.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димитър

    20 0 Отговор
    Лего версията е много по - пипната
  • 2 AUDI

    6 5 Отговор
    Тези поне правят нов модел на нещо доказало се във времето като истински офроуд. Едни малко по-източни "автопроизводители" заспаха някъде 74-а :D
  • 3 сектант

    10 5 Отговор
    нямам търпение да го тегля от канавките с Дъстъра 150 коня ред лайн

    Коментиран от #6

  • 4 Stoich

    6 3 Отговор
    Пак ли ще си маркира територията с теч на масло? Дали вече са доработили нефелните скоростни кутии или пак ще има мъка? Едва ли...
  • 5 Walther

    2 1 Отговор
    Имам един от 22 години, и никога не е имал течове на каквото и да е. Притежавал съм 7 различни дискита и дефендри и нямам оплаквания.
  • 6 Петър Петров

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "сектант":

    Сектант - престани с тия глупости. Ако не си на 12, вземи се в ръце и не пиши само олигофрении. На хората им омръзна от твоята гледна точка. Благодаря предварително за това, че поне ще се опиташ да се замислиш. Поздрави.