Last news in Fakti

26 Юни, 2019 11:50 7 949 8

Украинец продава изгодно култов Mercedes и три класически Jaguar-а

  • mercedes-benz-
  • cl600-
  • jaguar-
  • xjs-
  • xj
Украинец продава изгодно култов Mercedes и три класически Jaguar-а - 1

Един украинец от Днепропетровска област продава много интересна колекция от класически Jaguar-и и култов Mercedes. Става дума за четири автомобила, които, според думите на продавача, се намират в изключително добро техническо състояние, а според специалистите са и на изгодна цена.

Украинец продава изгодно култов Mercedes и три класически Jaguar-а

Първите два екземпляра са купе и кабриолет версии на Jaguar XJS от 90-те години на миналия век. И двата автомобила се предлагат за по $10 000, оборудвани са с редови шестаци с мощност 290 конски сили и с автоматични скоростни кутии. Купето е с пробег 100 000 километра, а кабриолетът е изминал само 80 000 километра.

Украинец продава изгодно култов Mercedes и три класически Jaguar-а

Продава се и един седан, също дело на британската аристократична марка. Въпросният Jaguar XJ е произведен през 2003 година и е оборудван с четирилитров V-образен осемцилиндров двигател. Пробегът му е 70 000 километра, а цената - също $10 000.

Украинец продава изгодно култов Mercedes и три класически Jaguar-а

Най-скъпият екземпляр в тази мини колекция е едно купе от 2003 година. По-конкретно, това е Mercedes-Benz CL600. Тази кола разполага с огромен V-образен дванайсетцилиндров бензинов двигател и въпреки че е на 16 години, пробегът на колата е само 47 000 километра. Цената му е $20 000.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марто

    25 3 Отговор
    За 50 000 всичките, а като ги вземеш на куп ще ти свали поне 5 хиляди. Та за 45 000 долара си заслужават тези четири класики, каквито днес вече не се правят и ще поскъпват все повече и повече. Стига да имаш парите и място да ги съхраняваш, си е добра инвестиция.
  • 2 Гост

    19 9 Отговор
    Тия Ягуари колкото и да са ми симпатични имат лошата репутация на най-големите боклуци и най-евтините 12 цилиндрови коли в автомобилната индустрия. Дано тия шестаци са по-надеждни като се има предвид че редовия шестак е толкова опростен и надежден по принцип.
    Наскоро гледах клипче в интернет в което показваха как подобен Джаг на 38 хил. мили е с 21 страници сервизна история и че дори е дал авария при първото заснемане на ревюто.
    Та успех на купувача !

    Коментиран от #6

  • 3 Кирка в капака

    12 1 Отговор
    В Америка всичките са много евтини. Поради изключително скъпата подръжка вторият или третият собственик не се грижат добре за колата и като излезе на пазара е мега таралясник.
  • 4 Перник

    13 1 Отговор
    И аз продавам мойта двойка 1.6 tdi за 1000 лева много тунинг има по нея на 1000000 километра е гаражна навремето я зех нова те специално за Перник ги правеха с чип заводски 101 коня с малкия данък е идеална за всекидневна ляти жанти 19 напрау трвпач ще я качвам у Карас някой ако иска там ше ми е номера звънете черна е да знаете отдаде с двоен ауспух само от там дига 10 коня широката броня звънете няаа проблеми по коет време да е.
  • 5 нервен

    2 4 Отговор
    Еи моя е само че 2007 и е с компресор иначе е същия цвят ...много върви ебаси добичето ...едни отворковци в Пловдив ми го насъскаха допълнително и сега е близо 500коня ....като му дам газ до дупка направо излита ...а с воя на компресора си релаксирам нервите

    Коментиран от #7

  • 6 Хайл

    7 3 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Ти да беше прочел преди да пишеш разбирачо на автомобилна индустрия-мерцедеса е 12 цилиндъра,а ягуарите са 6 и 8...кой ти каза че 12 цилиндров ягуар е трошлив-колко ягуара си имал отворко
  • 7 Хайл

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "нервен":

    Дай координати на тези пичове да изплашат и моята

    Коментиран от #8

  • 8 нервен

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Хайл":

    Не помня преди как се наричаха ама сега са Madness...