Last news in Fakti

2 Юли, 2019 10:39 5 267 6

Ще заприличат ли Mitsubishi-тата на Audi?

  • mitsubishi-
  • audi-
  • дизайн
Ще заприличат ли Mitsubishi-тата на Audi? - 1

Точен отговор на този въпрос все още няма, но той ще стане известен съвсем скоро, защото дизайнерът Хорхе Диаз, който 18 години работеше по външния вид на Seat и Audi, сега ще се занимава с външността на новите Mitsubishi-та.

Диаз, който е изучавал дизайн в Кралския колеж по изкуства в Лондон е отговорен за облика на автомобили, като Seat Leon, Audi A7 и Audi TT - последното получава награда за най-добър дизайн през 2007-а.

След това Диаз оглавява подразделението за концептуални автомобили към Audi, а сега ще оглави европейският дизайн-център на Mitsubishi. Ще припомним, че ръководството на Audi взе решение да се откаже от следващо поколение на модела ТТ.

Ще заприличат ли Mitsubishi-тата на Audi?
Хорхе Диаз


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Хой

    14 15 Отговор
    ВАГ-ините са си много красиви, не дизайна им е проблема ! А пък рубините напоследък дори не знаме кво произвеждат, виждам по улиците само тия кошници АСХ.
  • 2 БАЙ ОЙ

    23 21 Отговор
    Вагените са пълни пръчки! Красив външен вид, но пък абсолютен трошляк, стават само до 100 000 км
  • 3 КОЮ

    24 11 Отговор
    Дано само не развалят японските мотори , че всичко произведено в Европа лапа МАСЛО ново от завода и не си го признават като дефект . За сега само ВОЛВО си запазиха реномето и макар че са Китайска собственост успяха да надградят с новото поколение 90 . У ви аз мога само некое Южно Корейче да си позволя за момента . Успех на всеки да кара нова колица .

    Коментиран от #4

  • 4 Рени

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "КОЮ":

    Новият Lancer Evo ще бъде с двигател от Renault Megane RS. Поради простата причина че от 2013 Mitsubishi е собственост на Renault
  • 5 гощо

    2 0 Отговор
    Хюндай като привлече дизайнер от Ауди и инжинер от БМВ да не стана нещо страшно?!?!
  • 6 дрън

    3 0 Отговор
    Митсубиши монтират разнородни двигатели.Колт,произведени в Холандия имат мотори цди на Мерцедес.На вановете слагат мотори VW.На средния клас се монтират мотори Рено и Ситроен.Общо взето слагат каквото им падне.