31 Август, 2010 09:46 3 409 2

Yamaha XT1200Z Super Tenere срещу BMW R1200GS

  • yamaha xt1200z super tenere-
  • bmw r1200gs

Тези фантастични снимки на Yamaha XT1200Z Super Tеnеrе са от официалния му офроуд тест. Италианци направиха малък офроудинг, за да тестват характеристиките на мотоциклета. Тестът на и извън пътя показа, че Super Tеnеrе има добро шаси и е много добре балансиран. Някои смелчаци от своя страна се подложиха на по-трудни офроуд ситуации, но имайки предвид, че това са дълги не асфалтирани повърхности, това е като сън.

Невероятното за тази последна легенда от Yamaha е, че може да накара всеки да се почувства като офроуд райдър със своето лесно управление и чудесен баланс.
За да се позабавляваме малко повече, може да преминем на туристически режим и да изключим ABS-а и сме готови за малко глуповати изживявания.

Ясно е, че XT1200Z Super Tеnеrе не е истински дърт байк, но той не е и проектиран за такъв. Мнението е, че тази офроуд способност, може да го направи дори по-добър от безспорния крал на джунглата - BMW R1200GS. Това е твърде голяма хапка и единственото, което можем да направим е да изживеем своя миг на такъв мотор, стига да ни се отдаде възможност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 :P

    1 0 Отговор
    Имам старото Тенере и си е много добра машинка,2 години вече ми служи и не ме е предала :))) след време няма да е лошо да усетя и силата на Новото XTZ
  • 2 div

    0 0 Отговор
    Аз пак имам едно МЗ ЕТЗ 150,вьри на сеиде,по пьтя по гората,чиста работа голяма бегачка!