Last news in Fakti

13 Юли, 2019 13:00 4 929 17

Първа снимка на новия Juke

  • nissan-
  • juke-
  • тийзър

Nissan се кани да представи второто поколение на Juke на 3 септември и вече започва да подгрява публиката за новия кросоувър. Японците публикуваха снимка на част от предницата на автомобила.

От изображението става ясно, че Juke ще запази характерната двуетажна предна оптика с тънки дневни светлини и мигачи отгоре и кръгли основни фарове отдолу. Оформлението на муцуната е еволюция на смeлия дизайн на първото поколение, който предизвика толкова разнопосочни оценки при появата на Juke преди 9 години.

Втората генерация на бестселъра ще бъде построена на платформата CMF-B, разработена в сътрудничество с Renault. По предварителна информация новият Juke ще се оборудва с 1.0-, 1.3- и 1.6-литрови бензинови двигатели с мощност до 200 к.с., както и с добрия стар 1.5 dCi.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям Слон

    23 13 Отговор
    Общо взето, изглежда пак ще е Joke, а не Juke.
  • 2 Този незнам, но

    25 18 Отговор
    предишният Juke беше най грозната кола за всички времена. Даже спечели такъв приз.

    Коментиран от #7, #10, #14

  • 3 Xax

    6 1 Отговор
    Еле ,супер е 😂😂😂
  • 4 икем

    12 1 Отговор
    Снимката е супер. Показва много детайлно как ще изглежда модела!

    Коментиран от #5

  • 5 Голям Слон

    16 8 Отговор

    До коментар #4 от "икем":

    Не се коси. Това е "тийзър"! :-) Като излезне поредния аборт с 19 цолови джанти и извивки, като на Кока-Кола бутилка с 10 инчов таблет вътре, лед ламБи отпред и отзад, малко батерии, блутут, wi-fi hot-spot и фейсбук свързаност - тогава ще си говорим :-) Ние, загубеняците, ще караме истински премиум автомобили от близкото и славно минало. Пластмасовите легени ми стоят върху пералнята в пералното помещение :-)

    Коментиран от #11

  • 6 селянин 1

    12 3 Отговор
    Хи..хи,1,5 dCi-1461/см3/115 к.с.от,,duster,,другите бензинки са от,,sandero,,и,,Logan,,то рено дава от тия двигателчета и на,,бенц,,а бе Е.С...ширпотреба.

    Коментиран от #12

  • 7 Бачо Киро

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Този незнам, но":

    Не виждам причини новият да не подобри резултата.
  • 8 ГОСТ

    2 3 Отговор
    готени са ,ама защо са с мотоциклетни двигатели?
  • 9 ГОСТ

    1 4 Отговор
    готени са ,ама защо са с мотоциклетни двигатели?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Boxer

    7 2 Отговор

    До коментар #5 от "Голям Слон":

    Много добър коментар, а по минусите които ти пишат можеш да преброиш хората за които нисан/рено е марка , едва ли не, премиум...

    Коментиран от #13

  • 12 Чавдар войвода

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "селянин 1":

    Браво! Сега се поинтересувай на дачия докер, бензиновите двигатели какви са.
  • 13 Голям Слон

    12 1 Отговор

    До коментар #11 от "Boxer":

    :-) Всяка марка преди години беше за един определен сегмент потребители. Сега всичко толкова се е окрупнило, че както обичам да казвам, ще дойде ден, в който ще си купуваме кола без име. А след това ще си купуваме от съседния магазин емблеми. Всичко вече е толкова еднооразно и скучно. Нищо, че е фрашкано с разни дребни глезотийки, които радват дребните хора. Любител съм на стария и изчистен лукс. Обичам големи автомобили с големи двигатели. Стига ми да имат кожен салон и клима. Друго не ми трябва. Онова, което ми дават, не пълни очите. Пълни душата! Палиш автомобила. Той поляга първоначално на една страна. Форсираш - същото! Пускаш климатика, отпускаш се на кожените кресла и газ. Няма как да обясня какво е чувството на някой, който държи в колата му да има iPod свързаност, за да си служа любимите mp3-ки в колата и да говори по телефона без слушалка в ръка. Обичам детайлите. Обичам да се радвам на това, което са творили хората преди 20-30-40 години. Защото то и до днес е живо. И още толкова ще бъде. Но когато целият свят е обхванат от бездушие, няма как колите да носят душа. Те пренасят цялата онази посредственост на хората върху себе си. Благодаря за Joke-а! Както казах, предпочитам си дъртите осмаци и шестаци в почти магазинно състояние. И ми дреме на шапката за разни евро норми и стандарти. Истинският човек обича истинските неща. Фалшивите дребни хора харесват посредствените неща, скрити зад облика на екологичността и удобството.

    Коментиран от #15

  • 14 Иван

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Този незнам, но":

    А ти пък си много красив
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Голям Слон

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "за гъби съм":

    За теб вероятно е голямо постижение, че си прочел десетина български поговорки и си запомнил няколко от тях. Гроздето е кисело, когато не знаеш как да го гледаш и лятото е студено и дъждовно. Такова ще бъде гроздето тази есен :-) Щом толкова детайлно описах всичко и ти не го разбра, всички по-нататъшни мои мисловни напъни са абсолютно излишни. Някак ми е неприятно да убеждавам хората в онова, което харесвам. Как да ти обясня защо харесвам аудиотехниката от края на 70-те и началото на 80-те? Как да ти обясня по какъв начин получавам удоволствие от автомобилите? Каква музика слушам.. Какви хора харесвам.. В крайна сметка всичко в този свят е възприятие! Едно възприемаш, друго не. Аз ще продължавам да колекционирам премиум модели от 80-те и 90-те. Пък може и надолу да слезна. Трябва само малко гроздето да набере захарност :-)

    Коментиран от #17

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.