20 Юли, 2019 13:00 4 005 16

Новите GLC 43 и GLC 43 Coupe

  • mercedes-
  • glc43

Mercedes представи фейслифта на стандартния модел на GLC през март тази година на автомобилното изложение в Женева. Месец по-късно обновеното GLC Coupe дебютира в Ню Йорк, заедно с AMG GLC 63. Сега Ви представяме снимки, както и пълна информация за фейслифта на GLC 43 и GLC 43 Coupe.

Визуалните промени са типични за автомобилите на концерна от Щутгарт. Отпред кросоувърът е обновен с решетката Panamericana, нови LED-светлини и броня. Задната част на GLC 43 получава сходна преработка - нови стопове и актуализирана броня. Овалните ауспухови накрайници пък служат за визуално разграничаване от GLC 63.

Интериорът е оборудван с най-новата система за инфотейнмънт MBUX, управлявана от 10,25-инчов сензорен екран, който е монтиран в центъра на предното табло, или от типичния за всички нови модели на Mercedes мултифункционален волан.


Под капака на двата модела GLC 43 отново работи 3.0-литровият битурбо V6, задвижван от 9-степенна автоматична скоростна кутия. Агрегатът произвежда максимална мощност от 385 конски, което представлява скромно подобрение от 23 к.с. в сравнение с предишния модел, и въпреки че не е толкова свиреп колкото 4.0-литровия битурбо V8 на GLC 63, кросоувърът ускорява от 0-100 км/ч за 4,7 секунди. Комбинирано с пристрастната към задния мост четири по четири система 4Matic, GLC 43 все още е забележително динамичен SUV.


Цената на фейслифта не е оповестена, но Mercedes казва, че трябва да бъде известна по-късно тази година.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хонда

    15 30 Отговор
    Меко казано ужасен!
  • 2 Истината

    25 10 Отговор
    Много са хубави но и много се развалят !
    А сервиза е ужасно скъп ! Абе няма вече като старите Мерцедеси ! Новите са пластмаса за много пари и фръцня !
  • 3 Behemoth

    19 15 Отговор
    Курници за комплексари!

    Коментиран от #5

  • 4 onq s konq

    17 4 Отговор
    Не съм фен на Мерцедес,ама ако "някакси" събера парите за МПС-тата на снимките,НЕМИНУЕМО ЩЕ СТАНА!

    Коментиран от #10

  • 5 Ха ха ха ха ха ха ха

    22 4 Отговор

    До коментар #3 от "Behemoth":

    Купи си дачия за да немаш комплекси...
  • 6 селянин 1

    8 5 Отговор
    Убава муцуна имат..с тия затворнически решетки.
  • 7 Факт!

    8 7 Отговор
    Немоа си представа кат се строши 9-степенния автоматик ма тоя курник.Колко ще му сттщува ремонта или замяната.

    Коментиран от #8, #9

  • 8 еее

    16 10 Отговор

    До коментар #7 от "Факт!":

    Богатите хора, за разлика от тебе нямат подобни проблеми, тъй като парите за ремонта са меко казано "смешни" за тях! За това, стой си беден и мизерен и не умувай за проблемите на хората от висшето общество!
  • 9 стоян георгиев

    8 2 Отговор

    До коментар #7 от "Факт!":

    хаххахааа!!!!и накладките му са много скъпи да знаеш.
  • 10 Ти бре

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    събери пари за едно конче пони и ще бъдеш много хепи.
  • 11 Lada

    8 6 Отговор
    Кола за хора с пари и без вкус.И какво като се счупи на магистралата а съм дал 200 бона , дали няма да и драсна клечката.Едва ли човек с пари ,ще му се виси по сервизите и ще чака пътна помощ повече от 1 път.Затова и масово хората сменят новите си мерцедеси.
  • 12 BulliT

    3 5 Отговор
    Поддръжката е скъпа понеже немското се води лукс автомобил. Не я разбирам тая практика в Бг, немско на старо. Смисъл вместо бмв от 2000 с интериор като къщата на сталин може някое спортно Форд, алфа, пежо от 2004-2005, да я чипосаш да я барнеш, хем ново, хем спортно, хем евтино
  • 13 икем

    4 3 Отговор
    Супер си е автомобила. Не е за всеки. Бил се чупел, ми нали има гаранция ! Караш си и си свиркаш.
  • 14 жоро уудстока

    5 2 Отговор
    Момчета/момичета/,не се плашуйте и се пробвайте с бенцовете поне веднъж през живота си.Не са коли за хора от висшето общество,защото такова в България няма-просто кола с имидж.Тогава ще говорите от първо лице,а не само да си чешете езиците.Давайте по-смело и........късмет!!!!!
  • 15 Ввв

    1 4 Отговор
    Паркетници безполезни,смеххх
  • 16 АLFA Q 4

    0 4 Отговор
    ДОБРЕ ЧЕ ТИЯ НЕМСКИ КОКОШАРНИЦИ ИМАТ ЕМБЛЕМИ. ИНАЧЕ ЩЕ НА СТАНЕ СУМАТОХА. А ДА ВИДИМЕ КОЙ НЯМА ДА ГИ ОБЪРКА АКО ИМ РАЗМЕНЯТ ЕМБЛЕМИТЕ