Last news in Fakti

22 Юли, 2019 11:06 3 436 4

Престъпник си поръча Uber, за да извърши грабеж

  • uber-
  • грабеж
Престъпник си поръча Uber, за да извърши грабеж - 1
Снимка: Shutterstock

Жител на щата Ню Мексико, който е шофьор на автомобил от сервиза Uber, остана неприятно изненадан, след като внезапно бе арестуван от полицията. Оказва се, че шофьорът Тери Оуен несъзнателно е помогнал на въоръжен крадец да извърши дързък обир. Тери, който доста отдавна работи с личния си автомобил към Uber, получава поръчка от някой си Остин Харис, като го взима от покрайнините на града.

Пътникът поръчва превоз из целия град, като моли водача да спре за няколко минути на една бензиностанция. След като пътникът се върнал, Тери не забелязал нищо съмнително. Чак по-късно разбрал от полицаите, че неговият пасажер е наркоман, който е ограбил бензиностанцията и се е измъкнал с помощта на услугата Uber. За щастие крадецът е заловен, а нищо не подозиращият шофьор - освободен след разпита.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    3 8 Отговор
    да беше се качил в дъстъра щях да намажа номера с кал
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 тснтгкщжтшо

    5 1 Отговор
    "Сервиза Uber"?!?! Ей, аман от този Гугъл преводач!

    Коментиран от #4

  • 4 Зелено

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "тснтгкщжтшо":

    Сигурно е ставало въпрос за думата услуга, ама иди им обясни на журналистите че не се прави така