30 Юли, 2019 10:36 3 829 3

Новият Patrol без камуфлаж

  • nissan-
  • patrol

Седмото поколение на Nissan Patrol бе заснето без никаква маскировка по време на пътни тестове в Дубай. Снимка на предницата на всъдехода публикува порталът Arab GT, а малко по-късно в Instagram се появи и видео от изпитанията по улиците на емирството.

Следващият Patrol явно ще получи изцяло ново оформление на предната и задната част. Не е изключено обаче всъдеходът да е просто дълбока модернизация на сегашното поколение, което се произвежда без особени изменения от 2010 г.

Ако слуховете за коренен фейслифт се потвърдят, новият Patrol явно ще се оборудва и със същите двигатели. В момента на пазарите в Близкия изток всъдеходът се предлага с 4.0-литров V6 и 5.6-литров V8 с мощност 275 и 400 к.с. съответно.

مقطع متداول لسيارة نيسان باترول الجديد 🇯🇵

A post shared by المربع نت (@almuraba) on Jul 26, 2019 at 1:36pm PDT

Официалният дебют на седмата генерация на Patrol е насрочен за есента. Продажбите ще започнат първо в Близкия Изток, а след това Nissan ще пусне новия всъдеход в Австралия и САЩ, където е познат под името Armada.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Венци

    21 4 Отговор
    А в европата вече не се продава. Дай им само напудрени сувчета с клирънс и гуми като малолитражка...
  • 2 сектант

    7 4 Отговор
    има ли нужда да казвам?
  • 3 Име

    10 2 Отговор
    Жоре, и за предишния модел така и не разбрах и за тоя не е ясно: с рама ли е или не, има ли някакъв блокаж? Кажи нещо по същество зза джипа, иначе пластмаси и ламарини голяма работа как изглеждали.