Last news in Fakti

5 Август, 2019 18:23 3 779 7

Шест нови RS-модела до края на годината

  • audi-
  • rs q3-
  • rs4-
  • rs6-
  • rs7-
  • rs q8

До края на 2019-а Audi ще представи цели шест нови модела с индекс RS. Премиерите на някои от тях са насрочени за автосалона във Франкфурт след месец, а останалите ще дебютират на други изложения.

Първите две новости са суперспортните версии на Q3 и Q3 Sportback. Кросоувърът и "купе" вариантът му ще получат 2.5-литров турбиниран петак с мощност около 400 к.с.

Тестови мулета на RS7 Sportback бяха заснети още през 2017 г. и скорошната му премиера изглежда неизбежна. Фастбекът ще се оборудва с 4.0-литров V8 с два турбокомпресора и мощност около 600 к.с. Говори се, че ще има и хибридна версия със 700 коня.

Друго суперспортно Audi, което папараците заснеха миналото лято, е RS6. Ингощадският конкурент на Mercedes-Benz AMG E63 ще бъде въоръжен със същия мотор като RS7 Sportback.

Флагман на обновеното семейство RS ще стане напомпаната модификация на Q8. Audi анонсира кросоувъра на салона в Женева през 2017 г., когато представи концепта Q8 Sport. За съжаление информация за RS Q8 практически липсва и моторизацията му засега е предмет само на догадки.

Най-много въпросителни има около шестия RS-модел, който ще дебютира до края на годината, но повечето специалисти са на мнение, че това ще бъде RS4 Avant. При него не се очакват радикални промени и най-вероятно ще се оборудва с 2.9-литровия V6 на компанията с мощност около 450 к.с.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BMW

    17 14 Отговор
    Ужас братчета, какво ше праим ся? Тези с нулите ни скриха шапката!
  • 2 Дфен

    6 3 Отговор
    Вай вай вай бре бре бре а стига .
  • 3 Дъ Клаш

    11 18 Отговор
    5 цилиндрови надути корубини с цел да изтискат последни коне и набират с по 2-3 секунди по-бавно от Тесла.Сиреч провал.За да минимизират топлинните загуби ще нафърфорят 10 степенен автоматик който ще е чуплив и след смяна ще трябва да се развеждаш.Поредното немско малоумие.

    Коментиран от #4, #6

  • 4 я пак

    11 3 Отговор

    До коментар #3 от "Дъ Клаш":

    Точно за 5 цилиндровите ли се хвана? Баш те държат на толкова "помпене", че на теслата още 100 години няма да й стигнат да подобрят времената на легендарните 5-таци. Като видиш с електробоклука на аутобана лого на РС/АМГ/М, пускай бързо десния мигач, че 300 не ги имат за скорост.
  • 5 Стига ве

    10 1 Отговор
    Голямо лизане на Краварите Тесла та Тесла.Едно ускорение и то 2-3 пъти и после???????Ами аутобана???Нали на него РС/М/АМГ си перкат с 300+ като минат покрай Тролейа и ще му паднат огледалата на и без това евртината сглобка !!!
  • 6 GOLF R

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "Дъ Клаш":

    стига с тази тесла бе джендър
  • 7 Дъ Клаш

    1 2 Отговор
    Като друснат новите еконорми не знам тия у десната лента на аутобана как че ги покриват обаче.