Last news in Fakti

8 Август, 2019 10:06 4 754 2

Престъпник бяга от полицията с кола по плажа (ВИДЕО)

  • престъпник-
  • автомобил-
  • плаж
Престъпник бяга от полицията с кола по плажа (ВИДЕО) - 1

Действието се развива в Лос Анжелис, където престъпник, преследван от полицията се опитва да избяга с Toyota Camry, движейки се по крайбрежието на океана. Кадрите, които ще видите във видеото по-долу са заснети от полицейския участък в града и са достойни за сцена от видео играта GTA.

След като полицията получава сигнал за крадец в бял седан, започва преследване. Мъжът, управляващ Camry-то навлиза в плажна ивица и започва да кара по пясъка. След няколко кръга по плажа, крадецът се опитва да избяга, влизайки във водата, но така и не успява.

Очевидци твърдят, че докато е карал по плажната ивица, престъпникът е сигнализирал на плажуващите да се отстранят от пътя му, но това едва ли ще му помогне при предстоящия процес срещу него. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Американеца

    19 0 Отговор
    Дрогата му е взела акьла

    Коментиран от #2

  • 2 Пак аз

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "Американеца":

    ... Ако изобщо го е имал... 😁