Last news in Fakti

8 Август, 2019 10:39 6 300 7

Сбогом на най-евтиното Audi кабриолет

  • audi-
  • a3-
  • кабриолет
Сбогом на най-евтиното Audi кабриолет - 1

Компанията Audi спира от производство модела А3 кабриолет, като това ще стане след смяната на поколенията. Информацията е на портала Car and Driver, като тя беше потвърдена от един от топ мениджърите на марката. Така 2019-а ще е последната година за откритата модификация на А3 - най-евтиният кабриолет в гамата на Audi.

Сбогом на най-евтиното Audi кабриолет

Причината, както се казва в информацията на Car and Driver, е, че колата все повече губи популярност след почитателите на кабриолети. Като пример се дават продажбите на А3 кабрио в САЩ за периода от началото на годината до сега и от тях става ясно, че са продадени само 5 650 екземпляра, което е с 52% по-малко в сравнение със същия период от миналата година.

Сбогом на най-евтиното Audi кабриолет

След спирането от производство на кабриото А3, най-достъпните открити версии на марката ще станат A5 и TT. Новото поколение на Audi A3 ще дебютира на живо през следващия месец, в рамките на автомобилното изложение във Франкфурт. Наш екип ще е на мястото на събитието, откъдето ще ви разкажем по-детайлно за модела.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марто

    11 7 Отговор
    Жалко, хубава количка е и сравнително достъпна.
  • 2 7999

    24 17 Отговор
    Аз с лекота бих казал сбогом на целия ВАГ, по-прехвалени и строшени коли трудно се намират....с специално аудито е върха на инженерната немарливост.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Зелено

    6 2 Отговор
    Че като спрат кабриото на а3, други кабриолети освен а5 и тт няма да останат. Р8 го изключваме
  • 5 golf r

    5 4 Отговор
    именно седана на това ауди е една от най-тихите коли на магистрала - има един минус - вози малко твърдо но все пак си е спортно настроена кола, нормално. Бих избягвал ТСИ бензиновите но 1.5 ТСИ е много сполучлив и тих мотор. 2.0 тдито определено ми е избора.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Гост

    2 0 Отговор
    Тотален кошник,то Ауди...нормално