Last news in Fakti

15 Август, 2019 12:17 4 106 6

Opel тества загадъчен модел

  • opel-
  • кросоувър
Opel тества загадъчен модел - 1

Фото шпиони засякоха непознат прототип на голям кросоувър. Най-вероятно Opel разработва модел на платформата на Peugeot 5008, защото към момента в гамата на германците няма нито един модел, съпоставим с размерите на камуфлажното "муле".

Най-вероятно това ще е кросоувър със седем места, а факта, че това ще е Opel е ясен от характерните за марката предни светлини. Емблемата също е замаскирана, но по светлинния подпис на дневните светлини е ясно, че това е Opel.

Opel тества загадъчен модел

Силуетът пък силно наподобява на този от 5008 и ако това се окаже факт, то най-големия кросоувър ще заимства и двигателите от 5008 - дизелови и бензинови с мощност в диапазона 100 - 180 конски сили. Ако няма хибридна версия, то големия Opel ще е само с предно предаване.

Има и други спекулации по темата, а те са, че по пътищата в Европа, където е засечен прототипа, се тества не Opel, а новото поколение на Buick Enclave. Тази кола, трябва да се появи следващата година и ще е предназначена за пазарите в Китай.

Opel тества загадъчен модел


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Цвятко

    5 0 Отговор
    Не е лош! Интересно ми е кой мотор са избрали за него с EURO 6B за Европа,ако е за Европа.Може да е хибрид с 1,0i T със 106,7 к.с, или ще пуши здраво от двата големи кюнеца...Явно е американчето,братчето от GM,там няма ЕС директиви.

    Коментиран от #5

  • 2 Алфа Ромео

    8 6 Отговор
    То на практика няма Опел вече, една емблема само...
  • 3 AUDI

    0 1 Отговор
    Някой писа преди няколко дни ,че Опел ще правят 7 местен SUV, Но кой ли беше.....
  • 4 Дфен

    8 3 Отговор
    Добре че са франсета дадоха на мерцедес двигател сега и опел спечели очакваме скоро и соцваген да бъде погълнат от дачия.
  • 5 gvdff

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Цвятко":

    Честно да ти кажа, нищо интересно не виждам в този опел, да не кажа, че новите коли изгубиха идентичност. Всяка си прилича с всяка, много се доближиха и като качество на сглобка ( едните станаха по-добре, другите по-зле), и като двигатели, и като екстри, и като визия, и споделят части и агрегати. Реално, няма нищо лошо в това компаниите да си разменят чаркове, така печелим ние, потребителите. Нооо цените някак не ми допадат за това, което предлагат. Ако нямаше този натиск за сигурност, то половината евтичоци щяха освен с минимум екстри, да са и без спомагателни системи. Все по-новите автомобили се обезценяват за никакво време, старите стават по-ценени малко по-рано от колкото беше преди.
  • 6 Су27

    0 0 Отговор
    Какъв ви Буик Енклав бе хора! Тази марка си остана собственост на GM, а Опел мина само към французите.