25 Август, 2019 13:00 9 410 4

Уникален кемпер с интегриран катер (ВИДЕО)

  • boaterhome-
  • катер-
  • кемпер
Уникален кемпер с интегриран катер (ВИДЕО) - 1

Запознайте се с Boaterhome - хибрид между кемпер и катер. И това е гаражен проект, създаден през 1986 година. След като става популярен, този хибрид е направен в цели 21 екземпляра.

За основа се използва микробус Ford Econoline, който е със срязана рама и удължена задница, която е специална платформа за катер. Най-интересно е интегрирането на плавателния съд с микробуса, като те стават като едно цяло.

Уникален кемпер с интегриран катер (ВИДЕО)

В салона са предвидени кухня с хладилник, мивка и микровълнова фурна. Има климатик, санитарен възел, дивани и легла. Катерът се спуска на вода с помощта на лебедка, която също е интегрирана в превозното средство.

Триосният Boaterhome е с дължина 11 метра, от които 8.5 метра се падат на катера. На суша максималната скорост е 160 км/ч, а на вода - 64 км/ч. По-детайлно можете да се запознаете с Boaterhome от видеото.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЗС

    0 9 Отговор
    всичко добре, но ще цъфне някой ден тая ламарина дето вкарва лодката обратно
  • 2 Стоян

    8 1 Отговор
    В Тюба има клип,един тип намери едно от тези Яхтоносачи с яхта на една автоморга,ламарина зад предните врати-НЯМА,ВСИЧКО е изработено от фибростъкло и не е изгнило,но някой го беше ползвал за купони и беше занимарено вътре,а и самото изпълнение (от 80 години) с плюшени седалки и неонови лампи е доста винтидж,който му е интересно може да го види.
  • 3 Гост

    3 6 Отговор
    И къде е кемпера??
  • 4 kiko

    6 1 Отговор
    гледах клипа и да ви кажа че много добре измислено направено е със цел по малко играчка със пускането му във вода според мен