26 Август, 2019 12:54 5 046 3

Вижте зрелищната катастрофа от Moto GP на Великобритания (ВИДЕО)

  • мотоциклети-
  • катастрофа-
  • moto gp
Вижте зрелищната катастрофа от Moto GP на Великобритания (ВИДЕО) - 1

Сблъсък на първия завой след старта в кръг от сериите MotoGP доведе до кратковременна загуба на памет на един от пилотите. Инцидентът се случи по време на Голямата награда на Великобритания, като в него взеха участие пилотът на Yamaha Фабио Куартараро и този на Ducati Андреа Довициозо. Заради грешка и падане на Куартараро, Довициозо се удари в неговия мотоциклет. Следствие на падането Довициозо губи паметта си, но за щастие това състояние се оказва кратковременно. Вижте зрелищната катастрофа.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ups

    4 4 Отговор
    video unavaible

    Коментиран от #2

  • 2 Ицо

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "ups":

    Под статията във видеото има линк - гледайте в youtube и като кликнеш на него се отваря
  • 3 Komapak

    8 0 Отговор
    Тези мъже са наясно с риска. Всички плащаме цената на това, което се случи... Някои даже чакат само това в моторните спортове. Довициозо нямаше как да реагира, не му остана време. Жалко. Аз го харесвам