Last news in Fakti

2 Септември, 2019 11:08 5 054 3

Комикът Кевин Харт пострада в катастрофа

  • plymouth-
  • barracuda-
  • кевин харт-
  • катастрофа

Американският актьор Кевин Харт пострада тежко в катастрофа в Лос Анджелис, предава CNN. Комикът е получил наранявания на гърба, след като реставрираният му Plymouth Barracuda излетял от пътя и се преобърнал в дере.

Според калифорнийската полиция Харт не е управлявал колата, а се е возел на пасажерското място. На задната седалка е имало и жена, която не е пострадала.

Сайтът TMZ съобщава, че Харт е напуснал местопроизшествието и е бил прибран от свой приятел, който го е откарал в дома му наблизо. "Баракудата" е карал мъж на име Джаред Блак, който също е получил тежки наранявания на гърба.

Кевин Харт си купил класиката като подарък за 40-ия рожден ден. На снимки от катастрофата се вижда, че автомобилът е напълно разбит, а покривът му липсва.

Часове след катастрофата за състоянието на Харт не се е знаело нищо. Последният му туит от 1 септември гласи колко е щастлив, че ще разпусне през уикенда. Комикът е известен авто маниак и притежава колекция от скъпи коли.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Безсмъртният

    9 1 Отговор
    И затова американският мускул конкретно не се кара така безразсъдно сякаш е пистова резачка.
    Дано всички са наред.
  • 2 Черен миндераз

    11 1 Отговор
    Съсипа хубавата кола
  • 3 Ганьо

    2 0 Отговор
    Вижте новата Тесла отзад, каква дебелачка е в сравнение с Баракудата