18 Септември, 2019 18:43 2 812 7

Mercedes-Benz се заби в сграда на Доналд Тръмп

  • mercedes-benz-
  • c-klasse-
  • катастрофа-
  • инцидент-
  • тръмп

Mercedes-Benz C 300 Coupe разби витрината на главния вход на Trump Plaza в гр. Ню Рошел, щата Ню Йорк, и влетя във фоайето на сградата, съобщава CBS. След като колата стигнала почти до бюрото на рецепцията, шофьорът се измъкнал и се настанил спокойно на канапе, без да продума нищо.

При инцидента са пострадали двама служители на жилищната сграда, но за живота и здравето им няма опасност. Полицията тепърва ще установява дали водачът на автомобила се е забил умишлено в зданието, или се касае за злощастна случайност.

Катастрофата се е случила около 21 ч., когато във фоайето все още е имало много хора. Шофьорът не е пострадал. Trump Plaza New Rochelle е 40-етажен небостъргач с луксозни апартаменти, построен през 2007 г. с лиценз от Trump Organization.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El pepi

    7 1 Отговор
    Колата е Германска значи е планирано от Меркел! ;)
  • 2 Тръмп

    6 1 Отговор
    Току-що възложих на министъра на финансите да увеличи значително санкциите за държавата Германия! Пo-рaнo oбмиcлях възмoжнocттa зa eвeнтуaлнa вoeннa рeaкция, cлeд кaтo нашето рaзcлeдвaнe oпрeдeли кoй e oтгoвoрeн зa aтaкитe, нo cъщo тaкa бих разгледал възможността aкo e възмoжнo на първо време дa избeгна вoйнa c Германия. Само трябва да ги намеря на глобуса къде бяха...
  • 3 сектант

    3 2 Отговор
    ейййй най накрая да видя мерцедес ударен. един път да не е ауди ударено най накрая

    Коментиран от #4

  • 4 каращ дачия

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "сектант":

    Има и алтернатива на автомобилите - дачия. Продукцията на тази марка е характерна с това, че независимо дали е във фабрично състояние, или е блъсната, няма особена разлика нито във визията, нито въвв возията. Аз за това карам такова нещо - не ме интересува кой я забърсал, одрал или блъснал. Даже не я мия и хич ни ми интересува, че е маневрена като камион, или че седалките са с форма на тоалетна чиния - просто дачийката е огледало на нашите пътища и като си пусна радиото на Веселината, всичко си идва на място.
  • 5 onq s konq

    0 0 Отговор
    За разлика от БМВ,Мерцедесите щом видят каквато и да е сграда и започват да изпитват непреодолимо желание да се "забият" в нея

    Коментиран от #6

  • 6 Б авен М уден В арел

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    БмВ ? Ама те и коли ли правят?
  • 7 2111ккккккк

    2 0 Отговор
    Едно време беше казал Трумп че ''на wall street има само Мерцедеси '' и накрая му вкараха мерцедеса в задни двор в сградата всичко е нарочно показват на Америка че германците са по велика сила.