Last news in Fakti

30 Септември, 2019 11:11 2 500 6

Изтекоха снимки на суперхибридния McLaren

  • mclaren-
  • bc03-
  • senna

Сайтът The Supercar Blog публикува изображения на новия хибриден хиперкар на McLaren. Автомобилът ще бъде произведен в тираж от едва 5 бройки и засега носи вътрешнозаводското обозначение BC03 (от "bespoke commission" - "по поръчка").

За съжаление за новия McLaren не се знае почти нищо. По изображенията може да се съди, че е построен на базата на Senna, но има различна каросерия с по-развито аеродинамично "оперение". В задната част се забелязва надлъжен "плавник", свързан с антикрило.

Според слуховете BC03 ще разполага с 4.0-литров V8 с два турбокомпресора и електромотор, като системната мощност ще надхвърля 1 100 к.с. Не е изключено моделът да има двойно предаване e-AWD с ДВГ за задния и електромотор за предния мост.

Новият McLaren ще стане серийна версия на виртуалния Ultimate Vision Gran Turismo, представен през 2017 г. Според концепцията на създателите си той трябваше да има хибридна силова установка с 4.0-литров V8 и два електромотора, генериращи общо 1 150 коня и 1 275 Нм.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вулгарен

    7 4 Отговор
    това е за богати чекиджии
  • 2 Да питам

    2 1 Отговор
    В канала ли изтекоха снимките?
  • 3 Ха Ха ха

    2 1 Отговор
    Цена .... 10 милиона 😀

    Коментиран от #4

  • 4 Коmapak

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ха Ха ха":

    Чак пък толкоз! Вероятно 3
  • 5 супер джендър

    8 0 Отговор
    Хибриден да, но не разбрах само кое го прави "супер хибриден" !?
    Подведох се по заглавието и очкавах да има ел. двигател плюс бензинов, плюс дисзелов, плюс парен, плюс вятърен и т.н.
    Просто на днешно време сте оглупели по хипер-мега-хибриди и колкото едно нещо е по-изчанчено, толкова е по-модерно и съответно желано.
    Абе, джендърско време е настанало.
  • 6 София

    2 0 Отговор
    да отделят 2 бр. за БГ маркет !