Last news in Fakti

2 Октомври, 2019 10:57 12 722 12

Обновената Toyota C-HR - какви са промените

  • toyota-
  • c-hr
Обновената Toyota C-HR - какви са промените - 1

Toyota показа обновената версия на своя хитов кросоувър C-HR. Моделната 2020 гама не се характеризира с кардинални промени, но такива определено има.

C-HR вече разполага с нова радиаторна решетка, "плетката" на която прилича на пчелна пита, видоизменени са изцяло диодните фарове и броните.

Обновената Toyota C-HR - какви са промените

В палитрата от достъпни цветове се появяват нови, но по-интересното е, че футуристичният кросоувър може да се поръча с контрастен сребрист таван.

Обновената Toyota C-HR - какви са промените

Обновеният кросоувър вече разполага с подобрена шумоизолация в салона, както и с нови настройки на електроусилителя на волана.

Обновената Toyota C-HR - какви са промените

В Европа версиите ще бъдат допълнени с нов хибриден вариант, който ще разполага със силов тракт с мощност 187 конски сили.

Обновената Toyota C-HR - какви са промените

Новата мултимедийна система вече не работи само с интерфейса Apple CarPlay, а е съвместима и с Android Auto и Amazon Alexa.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 AUDI

    12 10 Отговор
    Дано сглобката да е по-добра от настоящия модел...не може кола на 6 месеца да и скърцат пластмасите и вратите....иначе не лошо ще е с по-голям мотор за хибирд. С тия 98 коня на сегашния е няма такова спънато животно

    Коментиран от #2, #3, #8, #11

  • 2 Коmapak

    10 4 Отговор

    До коментар #1 от "AUDI":

    Важното е, че изглежда добре. Ти пък искаш и да върви?!

    Коментиран от #4

  • 3 Някой

    12 3 Отговор

    До коментар #1 от "AUDI":

    Не са 89 коня а,90 kW....има малко разлика😁😉

    Коментиран от #7

  • 4 Random

    7 13 Отговор

    До коментар #2 от "Коmapak":

    Отиди на очен ако ти изглежда добре това нещо.

    Коментиран от #6

  • 5 ДедоВиЯ

    4 4 Отговор
    Оххх... Одрах се на ръба на левият стоп. Само докато четях статията!
  • 6 Guest

    6 11 Отговор

    До коментар #4 от "Random":

    Те тойотените люде са направо за психиатър. Ама и той най-много да ги прати "на санаториум" по габровските села, ако ме разбираш.
  • 7 AUDI

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "Някой":

    Има прав си... но когато говорим за 98 бензинови коня + няколко електрически и общо системната мощност е 122коня....тогава може
  • 8 мм84

    21 4 Отговор

    До коментар #1 от "AUDI":

    Видимо не притежаваш или не си карал достатъчно такъв автомобил, защото това, което си написал са пълни глупости. Жена ми притежава колата почти 3 години. Ниво на оборудване сити - сравнително ниско. Колата не е мръднала , няма никакви паразитни шумове и цена качество може би е най-доброто сравнително бюджетно изпълнение. Двигателя е 112 коня в бензиновата версия в комплект със СВТ трансмисия. Да, не върви много, няма ряз, но е приятна за градско шофиране и нормално и разумно извънградско. Приличен разход на гориво смесено прави около 7.5 л на 100 километра - реален разход говоря. Оборудвана е с най-съвременните системи за безопастност, което не се доплаща. Дизайна е много приятен и вътре автомобила е много по-просторен и широк от това, което човек би предположил.
    Новия агрегат, който се очаква да пуснат ще привлече още клиенти, защото сегашните 2 не предлагат динамика, каквато търсят не малко хора.
    Като говорим за сглобка, в почти всяко Ауди, до А6 включително, до 2016 таблото започва да скърца и издава паразитни шумове след по-малко от половин година експлоатация. Най-мъчното е като отидеш в сервиза и ти кажат ами господине нормално е. Говоря за закупена чисто нова кола на марката.

    Коментиран от #9

  • 9 AUDI

    4 7 Отговор

    До коментар #8 от "мм84":

    споменавайки 6 месеца , може би съм имал предвид ,че управлявам такъв "автомобил"... ниво Клуб ;) и е лошо сглобена повярвай..при това много
  • 10 Хуйчо

    10 5 Отговор
    Абе що не си карате, сезонните BMW, на газ, и плещите глупости, Аман от чикой, привърженици на немското,

    Коментиран от #12

  • 11 Ти като само си я виждал на картинка

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "AUDI":

    Откъде знаеш карай си кирливото и усмърдяло ауди и спонсорираи сервизите
  • 12 Имах Бмв

    6 1 Отговор

    До коментар #10 от "Хуйчо":

    Страшен боклук хем доста направих по него и хвърлих доста пари и пак върви добре но е боклук и се развалят всевъзможни тъпотии по него