Last news in Fakti

8 Октомври, 2019 17:00 6 167 7

Автомобилният Франкенщайн на Крис Евънс

  • bentley-
  • тунинг-
  • крис евънс
Автомобилният Франкенщайн на Крис Евънс - 1

Един много интересен автомобил се продава в САЩ. Става дума за необичайно Bentley Mulsanne Turbo от 1983 година, доработено в ателието на Анди Сандърс специално за ексводещия на Top Gear Крис Евънс.

Автомобилният Франкенщайн на Крис Евънс

Тунингът на Mulsanne е направен с употребявани резервни части от десетки различни автомобили. Още от пръв поглед на очи се набиват нестандартните странични въздухозаборници, които са заимствани от Range Rover.

Автомобилният Франкенщайн на Крис Евънс

Освен тези детайли, в Bentley-то са интегрирани компоненти от Austin Montego, Maestro и 1800 Landcrab, Ford Focus и Scorpio, а така също и резервни части от Mazda, Opel, Mercedes-Benz, Suzuki и Volvo.

Автомобилният Франкенщайн на Крис Евънс

Освен всички тези трансплантации, колата разполага със занижен с шест сантиметра таван, монтирани са 20-цолови джанти и различна ауспухна система. В момента този автомобилен Франкенщайн се продава за $17 000.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 карчи

    25 5 Отговор
    Не се е получил, ама Ич !
  • 2 сектант

    8 23 Отговор
    и въпреки всичко е по-красив от която и да е алфа ромео, която съм виждал
  • 3 Random

    4 4 Отговор
    Като изключим джантите бива
  • 4 Bentley- Suzuki- Volvo

    6 0 Отговор
    Това не са въздухозаборници, а отдушници. Защото не вземат въздух, а от там излиза въздухът от моторното(ако тунингът е реален, а не само козметичен). Тази дума е руска. Фаровете и стоповете също са от Ровър. И трите елемента са прекалено големи и четвъртити за кола, която претендира за елегантност.
  • 5 куку руку ку

    2 0 Отговор
    Много точно сравнение- франкенщайн. Непропорционални елементи и не на мястото си. Привлича погледа само защото е уродливо.
  • 6 Franco

    0 1 Отговор
    Abe I vie ne ste nai krasivite ama dushata!
  • 7 Коmapak

    1 3 Отговор
    Има и по-грозни коли, но тази определено претендира за титлата най-грозна кола. Не мога да схвана и самата идея за този сбирщайн. По тази логика и бай Пешо от кварталната тенекеджийница е дизайнер, но съм сигурен, че той по-добре ще се справи.