9 Октомври, 2019 13:17 8 019 11

Акценти от автосалон София: BMW, Mercedes и Volkswagen

  • автосалон софия
Акценти от автосалон София: BMW, Mercedes и Volkswagen - 1

24-ият Международен автомобилен салон в София ще отвори врати на 12.10 (събота) и ще предложи на посетителите нова, уникално привлекателна среда за серийните автомобили и за концепциите на бъдещата мобилност. Изложението събира всички марки, представени у нас и ще се проведе от 12-ти до 20-ти октомври в Интер Експо Център в София. Продължаваме с акцентите.

BMW

Акценти от автосалон София: BMW, Mercedes и Volkswagen

BMW ще е един от изложителите в предстоящия "Автосалон София 2019", който ще участва с най-много експонати. Три ще са премиерите на германския производител на премиум автомобили. Две от тях са от върха на гамата – М8 кабриолет и много интересната четириврата версия на Серия 8 – Gran Coupe. При тях е наличен може би най-мощният сериен мотор на марката - 4,4-литров V8 двигател, който в стандартния си вариант развива 600 к.с., а във версията Competition мощността му е 625 к.с. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 3,1 секунди, като с пакет M Driver’s Package максималната скорост стига до 305 км/ч. Съвсем нова за посетителите ще е и най-малката модификация – BMW Серия 1.

Mercedes-Benz

Акценти от автосалон София: BMW, Mercedes и Volkswagen

За Mercedes настоящата година е изпълнена с премиери и не е учудващо, че броят на новите модели на софийското изложение е наистина внушителен. С ново поколение е най-продаваният модел на марката у нас - GLE, а по-големият му събрат GLS идва в България съвсем скоро след световното си представяне. Може би най-атрактивно от гледна точка на публиката е представянето на спортното подразделение Mercedes-AMG, което може да се похвали с цели три експоната - топ всъдеходът G 63, атрактивното купе с четири врати GT 63 S 4M, както и класическият суперспортен модел GT Coupe R.

Volkswagen

Акценти от автосалон София: BMW, Mercedes и Volkswagen

Volkswagen Passat ще е основният акцент на щанда на VAG групата, главно заради голямата технологична модернизация при модела. Passat GTE пък е първият представител на новото поколение plug-in хибридни модели на VW със значително по-голям автономен пробег на електричество. Всички останали нови модели на марката също ще присъстват на щанда ѝ.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ники

    13 3 Отговор
    Добре ама много кратичка и не-пълна статия ...
  • 2 сектант

    12 8 Отговор
    неделя отивам само за да видя моята част от семейството и протяжение на тялото - дъстъра!
  • 3 Друг Сектант

    20 10 Отговор
    Аз правя бойкот на WV и на всички немски коли. Предпочетоха Турция . Сега аз ще мина на японски или френски коли

    Коментиран от #4, #5

  • 4 сектант

    5 12 Отговор

    До коментар #3 от "Друг Сектант":

    само румънско и японско!

    Коментиран от #6

  • 5 Random

    7 7 Отговор

    До коментар #3 от "Друг Сектант":

    мерцедес и бмв пък какво са виновни?
  • 6 Друг Сектант

    7 5 Отговор

    До коментар #4 от "сектант":

    Може и румънско разбира се .Имам опит с Дъстър 2019 та бензин с фабрично газ, 1.6 , 115 к.с .Въпреки, че много хора казват, че това е двигател който не стига за такава кола аз съм на друго мнение . Колата върви съвсем приличнохи няма нищо общо със старото поколение , по скоро има общо с новия Нисан Терано , но това е друга тема
    Не разбирам хората които плюят по новия Дъстър без дори да са се качвали в него.
  • 7 Момичето с БМВ-то

    6 3 Отговор
    Незнам за другите но М8-цита е страхотна! Мерца с тая решетка на калорифер е ужасен Пасата ми не е лош.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 BMW то,си е ВMW

    3 4 Отговор
    САМО НЕ Е МНОГО ЯСНО КАКВО ПРАВИ VW НАРЕДЕН ДО ВMW И MERCEDES...ИЛИ ВЕЧЕ ОТ VW СИ ПОВЯРВАХА ЧЕ НОВИЯТ ИМ PASAT Е КОНКУРЕНТЕН НА ГОРЕ ПОСОЧЕНИТЕ МАРКИ...
  • 10 Сашко

    0 0 Отговор
    Стават ли на газ е въпроса???
  • 11 Журито

    0 0 Отговор
    Opel Crossland X и Opel Grandland X са обсолютен хит в сегмента на градските всъдеходи. Изработката е качестена и напук на многото опасения, симбиозата на "Opel" и PSA е повече от сполучлива. Друг плюс за "Opel" е, че моделите се продават на много изгодна цена.