Last news in Fakti

10 Октомври, 2019 13:40 2 844 16

Renault подгрява публиката за автосалона

  • renault-
  • zoe-
  • captur-
  • clio-
  • megane r.s. trophy
Renault подгрява публиката за автосалона - 1

С изключително визуално представяне, марката Renault направи предпремиерно представяне на моделите, които ще покаже на автосалона в София, който отваря врати на 12 октомври.

Акценти на Renault са новите модели на CLIO, ZOE, CAPTUR и MEGANE R.S. Trophy.

Фокус на събитието беше новото Renault CLIO. Моделът беше поставен в специална огледална стая, която подчертаваше неговия съблазнителен дизайн – една от основните отличителни черти на емблематичния модел. Изложеният модел беше в ниво на оборудване R.S. Line, предлагащо по-агресивна и спортна визия.

По-малко от месец след първата си официална премиера, новото Renault CAPTUR също прави своя дебют пред българска публика. Изцяло обновеният градския кросоувър демонстрира откривателската си същност и авантюристичен характер, както и една от множеството си персонализации, налични за стилния модел.

Renault подгрява публиката за автосалона

Марката напомни и за традициите си в моторните спортове, представяйки новото Renault MEGANE R.S. Trophy. Новото попълнение в R.S. гамата показва духа на рекордите за най-бърз автомобил с предно предаване, които бяха поставени на пистите Нюрбургринг и Спа тази година.

Гостите на салона ще имат възможността да се запознаят отблизо и с напълно обновения екстериор и интериор на новото Renault ZOE, който надгражда обещанието на марката за устойчива градска мобилност с подобрени мощност, автономност и технологии на борда.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Курти

    12 35 Отговор
    Уникални кочини!

    Коментиран от #2, #4, #13, #14

  • 2 Цаца (ама от едрата)

    30 3 Отговор

    До коментар #1 от "Курти":

    Особено когато не са ти по джоба...

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Иванчо l-ви

    30 2 Отговор

    До коментар #2 от "Цаца (ама от едрата)":

    Ма как бееее...
    Ти не знаеш ли че тук обикновено коментират хора които карат нови премиум автомобили и за тях всичко под 100 000 лв. Е боклук
  • 4 Корти

    17 5 Отговор

    До коментар #1 от "Курти":

    Що? Ти колко рена си имал?

    Коментиран от #9

  • 5 Дребна цаца

    4 14 Отговор

    До коментар #2 от "Цаца (ама от едрата)":

    за това колеосите не могат да ги продадат 1 век

    Коментиран от #6, #8

  • 6 Цаца (ама от едрата)

    13 3 Отговор

    До коментар #5 от "Дребна цаца":

    Те май по-отскоро ги правят ама... Явно им следиш продажбите. Всяка марка има по един-два неуспешни модела. Я дай конкретни цифри.
  • 7 Госта

    4 17 Отговор
    Пластмасарки....бате бате,за служебни стават

    Коментиран от #12

  • 8 гост

    16 1 Отговор

    До коментар #5 от "Дребна цаца":

    Аз съм с колеос и това не е масова кола и не може да се сравнява с продажбите на меган поради простата причина, че цената й е двойна. Във всички тестове, а й мой личен в предтавителството в Пловдив, колата се представя на високо ниво, спокойна работа на двигател и кутия, не е спортна и няма да те впечатли с ускорение, но харчи малко, вози плавно и ти предлага това, което хората търсят като екстри: дизел, автомат и 4х4, опитай се да си конфигурираш една кола от другите марки с толкова мощност и тези екстри и виж до каква цена ще достигнеш и дали ще съумееш да се озовеш на цената на нов колеос от 55х.лв за горен-среден клас при СУВ.
  • 9 Рено

    19 1 Отговор

    До коментар #4 от "Корти":

    Имам сценик 2 на 230000 и каптюр на 76000😀 и само обслужване и гориво и ще карам само Рено
  • 10 Сок, срок, СИК, сак, СИК, сук, сек

    18 5 Отговор
    Рено не са за подценяване, а относно тези претенциозните с немските и японските кенефи, доливащи масло на всеки 1000км ф*к офф индианци.
  • 11 Анонимен

    10 2 Отговор
    Няма лоши марки, а само лоши коли. Особенно ако са карани в италия без да са сменяли маслата.
  • 12 Тоя пък

    10 1 Отговор

    До коментар #7 от "Госта":

    ще ти са да седнеш в служебно такова ама нема. То ти май само за служебно мечтаеш,че да ти се сбъдне мечтат да пр..неш на нова седалка,че иначе Ханс в твоята не само такова ами и друго е правил.

    Коментиран от #15

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Пешо

    0 8 Отговор

    До коментар #1 от "Курти":

    Пежо са по-добри от Рено.А Ситроен возят най-комфортно.
  • 15 Госта

    3 7 Отговор

    До коментар #12 от "Тоя пък":

    Филмарче,карай си френската ч*кия и си мисли,че имаш автомобил,остави “неразбиращите” да карат на Ханс колите :)

    Коментиран от #16

  • 16 Не ме притеснява

    5 0 Отговор

    До коментар #15 от "Госта":

    втора нова от шоурум карам и ядове нямам,разбар ли комплексарче. На ханс колите е преносно за N-та употреба внос от Германия,Италия,Франция и къде ли още не,а не за марки и производство. Разходи се да видиш скрапа,който карат нашите джамбази и го сравни с на останалите източни държави за да разбереш къде се намираме. Що се отнася до мен съм на принципа преди всичко ново и по възможност в средата,не че не мога да си взема и висок клас от спортните,но по-добре за екскурзии по света отколкото роб на кола и без духовна храна.