Last news in Fakti

12 Октомври, 2019 13:00 6 418 6

Колите, които най-често се търсят в Google

  • google-
  • търсения-
  • втомобили
Колите, които най-често се търсят в Google - 1

Уебсайтът Click4Reg, базиран в Обединеното кралство, сравнява популярните търсения с Google в редица европейски страни и в САЩ, класирайки автомобилите, от които потребителите на търсачката се интересуват най-много. Така например, във Великобритания най-много запитвания са за Mercedes-Benz, а във Франция - за Peugeot.

Колите, които най-често се търсят в Google

Click4Reg прави класация въз основа на заявки за търсене от пет европейски страни и САЩ. След анализирането им се оказа, че например най-популярната марка във Великобритания е Mercedes-Benz, а моделът е A-Class. Сред аутсайдерите са Hummer, TVR и Isuzu.

Колите, които най-често се търсят в Google

В САЩ най-често се търсят Tesla Model 3 и Toyota Highlander. В дъното на таблицата са TVR, Dacia и Vauxhall, които всъщност не се продават в Щатите.

Колите, които най-често се търсят в Google

Volkswagen води по брой заявки за търсене в Италия.

Колите, които най-често се търсят в Google

В Германия лидери са Mercedes-Benz, Audi и BMW..

Колите, които най-често се търсят в Google

Тази пролет списание Veygo определи най-популярните коли в Instagram. На първо място с 11 947 872 поста беше поставен Ford Mustang, вторият е Honda Civic, а третият - Nissan GT-R.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    16 22 Отговор
    А, модели на Лада има ли я сред търсените, че много таблици и не знам къде да я търся ??
  • 2 Да ама не

    25 7 Отговор
    Айде малко по-реално...По-голямата част от влизащите по такива сайтове са просто зяпачи-на принципа "я да видя тия коли каква пара са"...
  • 3 Въх

    17 0 Отговор
    ами той и Дъстъра присъства.
  • 4 Умряха балъците вече

    10 5 Отговор
    Много е ясно,че пияните британци от Съни бийч ще сложат на първо място Мерцедес.Марка със стари аплодисменти,новите са пълен тъшак.Японските и Корейски автомобили са Топ,да имат и те детски болести но не ти скубят джоба редовно.Аре господин шфабен да си ги кара с китайски части с надпис made in Germany.
  • 5 асдадса

    7 3 Отговор
    Къде са Лада и другите руски бракми.Нещо не ги виждам
  • 6 5937

    0 0 Отговор
    Само тойота, другите са извинения за кола.