Last news in Fakti

21 Октомври, 2019 13:08 3 071 12

Range Rover на ток

  • range rover-
  • land rover-
  • road rover-
  • електромобил

Първият изцяло електрически Range Rover ще излезе на пазара през 2021 г. и ще бъде технологично сходен с новото поколение на флагманския Jaguar XJ, твърди британското сп. Autocar. Кросоувърът, известен досега с името Road Rover, ще стане "най-асфалтовият" модел на марката, но въпреки това ще превъзхожда конкуренцията по проходимост.

Бъдещият електрически Range Rover ще се бори за клиенти със следващото поколение на Porsche Macan и Audi E-tron Sportback. В гамата на марката ще бъде позициониран между Evoque и Velar.

В Jaguar Land Rover възлагат огромни надежди на проекта да им помогне на ключовия китайски пазар, където компанията изпитва сериозни трудности през последните две години. Там имало огромно търсене на големи луксозни кросоувъри и електромобили, а комбинацията от двете плюс марката Range Rover трябвало да бъде неустоима за купувачите.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Авто джамбасс

    11 4 Отговор
    Най-надценената марка в момента, която постоянно и упорито работи да е още по-надценена, но богатите първенюта, нехаещи за качеството я предпочитат, заради високата цена и престиж, който получават в общество на роби страхуващи се от скъпата кола.
  • 2 Радо

    6 3 Отговор
    На бензин не успяха - дано поне на ток направят нещо свястно.
  • 3 Borislav Popov

    14 8 Отговор
    Range Rover, Porsche Macan, Audi E-tron Sportback, не останаха вече известни световни производители, които да не са произвели свои електроавтомобили и то от всякакъв клас, кросовери, седани, ванове, пикапи и дори джипове. Прости хора еййййй, нещът да чуят, какво им пеят тукашните антелектрици-сектанти, ми нямат бъдеще електричките, ко сега !? Утре в други ден и тока ще поскъпне, и акумулаторите ще се изтощат и ще се чудят после хората, къде да ги дяват. Ама така е то като не четат, кометарите на каскетнята от Факти Бг. ще я патят и ще съжаляват после, но ще бъде късно, всички ще фалират ! Ще останат само най умните, производителите на нафтови печки.

    Коментиран от #5

  • 4 Random

    13 4 Отговор
    Пак ще прокапе масло от някъде
  • 5 Димов

    7 3 Отговор

    До коментар #3 от "Borislav Popov":

    Ооооо Боре!.... Толкова много марки правят вече електрокари, няма ли най-после да фърляш дизелака? Само ще цъкаш с език отстрани ли? Пасивен екоактивизъм, а?

    Коментиран от #6

  • 6 Borislav Popov

    7 6 Отговор

    До коментар #5 от "Димов":

    Дизелака - мизелака, ама правят хората, не си играят като тебе на шикалки. Нали ти разправям бе, каскет, няма вече уважаващ себе си, известен автопроизводител, който да не е разбрал, че бъдещето е именно за електричките и без произведен вече електрокар. Всички "простаци" дето се вика го разбраха, само ти и още един - двама, тукашни "умници" като теб, не могат да го разберат, че и ми се праскаш тук за инженер, я бегай от тука бе, лапеееее..)

    Коментиран от #8

  • 7 2925

    4 0 Отговор
    Те хубаво правят и предлагат, ама колко всъщност продават? Пловдивския "гост" има бая да потреперва от възторг докато ти разказва за продажбите на електрички от "100-годишните". Май, май колкото хибриди продадоха, толкова и електрички ще продадат, което не е баш като за хвалене.
  • 8 Госта

    6 2 Отговор

    До коментар #6 от "Borislav Popov":

    Боже,колко мъка има по този свят,Боре с тази лоботомия как даваш мнение бе джендър?Я марш обратно в психиатрията,никой не иска да слуша глупости от изперкали люде!!!

    Коментиран от #11

  • 9 серьожа

    2 0 Отговор
    а Лада x-ray ще се конкурира с тях като добави 6 батерии R20 за ВЕФ-а на задната седалка
  • 10 добрата визия винаги хваща окото

    2 0 Отговор
    Добре,добре изглежда.Лошото е,че е на ток и електромерът в чудо ще се види!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Паркирала Камила

    1 0 Отговор
    Ще си го купя за градско , само ако му сложат пантограф