Last news in Fakti

7 Ноември, 2019 10:15 3 543 5

Топ-10 на най-рапърските автомобили (ВИДЕО)

  • рап-
  • автомобили
Топ-10 на най-рапърските автомобили (ВИДЕО) - 1

Що се отнася до рап културата, то неразделна част от нея е луксозният начин на живот. В клиповете на рап звездите винаги присъстват скъпи имения, яхти, силиконови красавици и не на последно място - скъпи автомобили.

Една интересна класация, която привлече вниманието ни, засяга именно автомобилите, които се снимат в клипове на рап звезди, а рейтингът е направен по броя на гледания на съответното видео.

На десето място е Land Rover Range Rover, който е част от клиповете Hold On, We`re Going Home и Headlines, които имат по 140 млн. и 205 млн. гледания, съответно.

Деветата позиция е за Bentley Continental, който участва в клипа Mask Off и има набрани до момента 385 млн. преглеждания. Осмото място е за два модела на Lamborghini - Countach и Diablo, снимани доста успешно в композицията на Ники Минаж и Карди MotorSport (510 млн. преглеждания). Шестата серия на BMW заема седмо място в класацията, като част от клипа Trap Queen (над 662 млн. преглеждания). Mercedes Benz Maybach S 650 е класиран на шесто място. Луксозната щутгартска лимузина постига това, благодарение на клипа Taste, който има 855 млн. гледания. В петицата влиза Chevrolet Impala, който е доста често използвана кола от американските рапъри. Аналитиците отчитат 1.1 млрд. гледания на различни рап клипове с участието на Impala. Четвъртото място е за Ferrari Spider, избрано от Крис Браун за видеото Freaky Friday, което има 560 млн. гледания. Лидерската тройка започва с Rolls Royce Dawn, като най-популярният клип с този автомобил е I«m The One, гледан 1.3 млрд. пъти. Своеобразният сребърен медал отива при McLaren P1. Канадското видео на Starboy с участието на Dawn е гледано 1.6 млрд. пъти. Лидер в тази класация е масълкарът Dodge Challenger. Тази кола се снима заедно с Ариана Гранде, Ники Минаж и Джеси Джей и има 1.4 млрд. гледания.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марио

    3 11 Отговор
    Много добро материалче, браво

    Коментиран от #5

  • 2 потребител

    8 4 Отговор
    А Криско къде е с Опел Корса 24 годишна ,на дантела от ръжда
  • 3 Крали Макло

    5 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Лидер в тази класация е масълкарът Dodge Challenger. Тази кола се снима заедно с Ариана Гранде, Ники Минаж и Джеси Джей и има 1.4 млрд. гледания.
    Хахахаха вие на това рап ли му викате бе хахахаа - тази песничка е за дечица под 16 години ,дори и рап не е стила вие изобщо знаете ли какво е истински рап алоооуу шшшшш
  • 4 Алфа Ромео

    2 2 Отговор
    Искам да набуча Ники Минаж на питоня!
  • 5 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Марио":

    че кво му е доброто - заглавие топ 10 на най рапърските автомобили, а всъщност става въпрос за най-голям брой гледания в тубата, т.е. класацията е за най-гледан рапърски клип, в който има автомобил