Last news in Fakti

13 Ноември, 2019 18:26 4 805 7

Aston Martin обяви цената на всъдехода си

  • aston martin

Първото SUV в историята на Aston Martin ще бъде представено официално на 20 ноември и ще търси купувачи предимно на пазарите в Китай, САЩ и Близкия Изток, а основните му конкуренти ще бъдат Lamborghini Urus и Bentley Bentayga. Базовата версия на всъдехода ще струва €193 500.

От британската компания все още не са обявили името на новия си модел, но вече е ясно, че поне на първо време той ще се оборудва само с един двигател. 4.0-литровият V8 с два турбокомпресора ще се доставя от AMG и ще развива около 550 к.с. и 700 Нм.

От публикуваната снимка на интериора става ясно, че салонът ще предлага пет места. Селектор на трансмисията няма да има - функциите му ще бъдат поети от бутони. За модела вече са приети 30 поръчки.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Японеца

    20 3 Отговор
    400 000 лева! Олеле джендърите от Холандия ще го бойкотират 100км/ч ограничение! За какво да го купуваш, ще върви макс до 3-та!
  • 2 Гошко

    7 2 Отговор
    а отвън снимки?
  • 3 Ха сега де

    7 4 Отговор
    Това ли да си взема или електрическо порше тайкан за същите пари?

    Коментиран от #4

  • 4 Виме

    5 4 Отговор

    До коментар #3 от "Ха сега де":

    Водородната Дачия ще пасне идеално на балканския манталитет- чалга и прости..тки
  • 5 type-R

    5 2 Отговор
    Астън винаги да правели страхотни салони за купетата си, не виждам логиката да рекламират SUV със снимка на салона. Може би ги е срам от екстериора, или от това че си продават душата?

    Коментиран от #7

  • 6 TSV

    2 0 Отговор
    За екстериор си представете маскиран Мерцедес ML
  • 7 Зелено

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "type-R":

    Според мен е точно обратното- страхотни купета и не дотам красиви интериори, като изключим последните модели които почнаха да правят. Например първия ванкуиш- страшно красива кола, интериора супер дървен