Last news in Fakti

29 Ноември, 2019 14:39 8 945 5

Гума от камион смаза McLaren-а на звезда от MLB

  • mclaren-
  • инцидент-
  • сащ
Гума от камион смаза McLaren-а на звезда от MLB - 1

Известният бейзболист и питчър на Синсинати, Тревър Бауер разказа за странен инцидент с неговия суперкар McLaren. За щастие, по време на инцидента в колата McLaren 650S от 2016-а, не е имало никой.

Още по-любопитното е, че колата не е била на открит паркинг, я в шоурума на дилър на McLaren в Хюстън. И все пак, по предварителни данни, суперколата може да бъде изпратена в автоморгата (въпреки че не можете да кажете същото от снимката). Как се случва това?

Огромно колело пада от камион, минаващ покрай дилърския център, а криволичещата му случайна траектория го вкара директно през витрината на шоурума, зад която е паркиран суперкарът. Очевидци казват, че по пътя колелото свободно е преминало шест ленти на магистралата и се е ударило в стената, от която е отскочило и е влетяло през витрината.

Според "Ню Йорк поуст" суперкарът е бил застрахован на цена от 300 хиляди долара, въпреки че все още не е известно как точно застрахователната компания ще се справи с този странен инцидент. Въпреки това, бейзболистът, който печели 18 милиона долара годишно, съвсем не е видимо разстроен.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивайло

    57 1 Отговор
    К'ъв тотал бе - дайте я тука, малко карбоново фолио, малко кит и фибростъкло и айде!!! Нов внос, на малко километри, само за ценители на марката!!! ;)))

    Коментиран от #4

  • 2 шофьорът

    17 2 Отговор
    Ивайло абсолютно си прав, цар КИТ всичко оправя!
  • 3 type-R

    7 4 Отговор
    Язък за Макларъна. Ако гумата се беше приземила върху някое кюмюрджийско WC, поне можеше да се посмеем: "Vorsprung durch Reifenfall"

    Коментиран от #5

  • 4 дай ги насам

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ивайло":

    И гумата е добра! Направо я товарим както е на снимката.
  • 5 Komapak

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "type-R":

    Бейби макларън. Не ми е жал. Тоя с 18млн.заплата най-евтиния макларън ли си купи?!