Last news in Fakti

13 Декември, 2019 11:18 6 197 9

Добрият и лошият Nissan Skyline

  • nissan-
  • skyline-
  • gt-r
Добрият и лошият Nissan Skyline - 1

По време на изложението в Токио, посветено на доработката, аксесоарите и компонентите за употребявани автомобили, Nissan ще покаже два шоу модела, базирани на култовия Skyline.

Единият ще "говори" за спортния характер на марката, а другият за лукс и ексклузивност. Skyline 400R Sedan Sprint Concept е базиран на най-яката версия 400R за японския пазар и разполага с трилитров турбо шестак VR30DDTT, който осигурява 405 конски сили (425 Нм) и седемстепенна автоматична трансмисия. Шоу автомобила разполага с обвес в стил GT-R Nismo, с 20-цолови джанти, с двуцветна окраска със зелени акценти и цветни гуми.

Добрият и лошият Nissan Skyline
Nissan Skyline 400R Sprint Concept

Луксозната концепция Skyline Deluxe Advanced е направена в стила на топ германски седани, като Mercedes-Maybach S-Klasse. Колата е боядисана в комбинация от матово кафяво и сребристо, а подобна цветова схема е дублирана в салона. В допълнение са монтирани и нови, различни колела. Не се съобщава повече информация за концепцията.

По време на Tokyo Auto Salon компанията ще покаже и GT-R 50 от юбилейно и най-скъпо издание на купето. Тази кола ще разполага с модернизиран двигател и трансмисия, както и историческия цвят на каросерията Bayside (Wangan) Blue, като този от серията Skyline GT-R R34.

Добрият и лошият Nissan Skyline
Nissan Skyline Deluxe Advanced


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фитипалди

    15 28 Отговор
    Когато станах шампион на Формула 1 през 1972 г., двигателите бяха мощни, жените красиви, а климата перфектен. Но 47 г. по-късно живеем в свят, където трябва да се търсят, нови, чисти технологии: електричеството и водорода са енергията на бъдещето.
    Глупаво е да се правят нови бензинови коли в 2020 г. Срам е, че Нисан не се е постарал да ги направи с мощни електрически мотори и водородни горивни клетки. Те могат.

    Коментиран от #6, #7, #8

  • 2 MIB

    7 1 Отговор
    Чакам коментара на "гост" за двата цвята
  • 3 Васил

    9 4 Отговор
    Дано да е пак с RB26 редовия шестак

    Коментиран от #4

  • 4 3532

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Васил":

    VR30DDTT хубаво е да се чете първо ......
  • 5 сектант

    10 1 Отговор
    това си е инфинити q50 със сменена предна броня
  • 6 Госта

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "Фитипалди":

    Срам е,че психично болни хора като теб не се лекуват!!!
  • 7 Хайл

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Фитипалди":

    Навлек...татко ти е бил в ташкент тогава
  • 8 370 Z

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Фитипалди":

    Намалете този електрически ентусиазъм - как се добиват материалите за акумулаторите и колко струва рециклирането им , и иронията че една Европа ще оправи света ... а останалия свят ще има избор от всякакъв вид автомобили !!!
  • 9 Колата е правена

    1 2 Отговор
    от палячовци за палячовци