Last news in Fakti

7 Януари, 2020 15:13 2 387 5

Нов модел от Bugatti?

  • bugatti

За втори модел в гамата на Bugatti се говори от поне няколко години, а ново изображение от Instagram-профила на марката налива допълнително масло в огъня. От колата не се вижда почти нищо освен прекалено тъмен сегмент от предницата, който се подава изпод покривалото.

Макар да не разкрива практически нито един детайл, на видимата част от снимката сякаш личи тънък вертикален фар, който се различава от оптиката на Chiron. Дали става дума за негова нова специална модификация, или за изцяло различен автомобил може само да се гадае.

Единствената възможност, която може да се изключи със сигурност, е спряганият от слуховете бъдещ кросоувър на Bugatti. Колата на снимките изглежда като спортно купе или при добро желание седан, за какъвто между другото в Молсхайм имат мерак отдавна.

2020. Year of the BUGATTI ____ @alexpenfold #BUGATTI

A post shared by BUGATTI (@bugatti) on Jan 6, 2020 at 8:30am PST


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лопатата

    10 0 Отговор
    На бас, че вече са продадени първите 50 бройки ;)
  • 2 сфгжкршп

    10 2 Отговор
    не се виждат много по улиците не ги харесват хората май :)

    Коментиран от #3

  • 3 Коmapak

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "сфгжкршп":

    И в Германия ги няма по улиците... В музея на Ауди в Инголщадт има един екземпляр. Много е красив безспорно. От друга гледна точка Хенеси, Пагани, Макларън и Кьонигсег се справят със стократно по-малък бюджет. Въпрос на организация или иначе казано пълната и липса в немския случай. Да не знаеш колко са ти загубите с точност до милион два как ви звучи?Вероятно е поDIN стандарт 😊
  • 4 Гошо

    2 3 Отговор
    Нов модел VW.
    Koeто си е супер, понеже VAG са си номер 1 по идентичност, дизайн, класа, надеждност, индивидуалност.
    Което ги прави и най-продаваните автомобили.

    Коментиран от #5

  • 5 Японеца

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Гошо":

    Толкоз много лъжи за конфекция ваг!