Last news in Fakti

27 Януари, 2020 18:18 5 992 8

Дърто Porsche стана като ново за два дни

  • porsche-
  • 924-
  • детайлинг-
  • благотворителност

Евтините стари автомобили рядко се купуват с цел реставрация и обикновено приключват земния си път като вторични суровини. Това 36-годишно Porsche 944 обаче има късмет - собственикът му го дарява на благотворителната организация Kars4Kids, която пък решава да го възстанови, за да го продаде на търг.

Немското купе е в ужасно състояние. С помощта на специалиста по детайлинг Лари Косила от YouTube-канала Ammo NYC обаче само за два дни "поршето" връща някогашния си блясък.

Косила трябва да разглоби колата почти изцяло и след това да я събере отново. Всяко кътче от интериора и моторния отсек е почистено и излъскано. Каросерията е с оригиналната боя, но експертът успява да освежи дори нея.

Резултатът е толкова впечатляващ, че първоначалните планове на Kars4Kids да продаде "поршето" на търг пропадат. Още щом Лари Косила публикува филмче с работата си, купувач предлага $3 000 (€2 725) - шест пъти повече от първоначалната стойност.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    20 21 Отговор
    Браво, издокара го човека, като нова го направи ! Това не са ви мужиците от Гараж - 54, дето правят бетонови копия на УАЗ-ки.

    Коментиран от #2, #8

  • 2 Димчо

    15 19 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    Това е реставрация а не като рашъните да наливат бетон в кофража.

    Коментиран от #3

  • 3 Borislav Popov

    14 15 Отговор

    До коментар #2 от "Димчо":

    Ми то така, който не умее да реставрира, леее бетон в кофража.
  • 4 Flow

    9 2 Отговор
    Браво
  • 5 ттат

    1 1 Отговор
    Те и тука такива ги купуват от автокъщите, само че там им ги правят с кит като нови и спрей и първата зима разбират какво са купили :\0
    Иначе от хора не купуват вече, само от автокъщи - там било най-сигурно :)))
  • 6 vasik atanasova

    2 3 Отговор
    винаги съм харесвал 944
  • 7 gvdff

    4 4 Отговор
    аз не виждам реставрация на кола, а детайлинг. Но цената ми се струва много ниска, тук модел 924 е 10 000 евра, как по-бързия вариант струва толкова малко. Знам, че се иска цялостна реставрация, но все пак.
  • 8 Този

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    Абе Бориславчо, що на всяка статия клепаш руснаците. Ще кажеш, че живота ти зависи от това да си хейтър. Тъпо е братле. Не, че подкрепям някого ама прекаляваш вече. Ако имаш да казваш нещо умно го кажи, ако ли пък не, замълчи завинаги.